سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سقوط يک فروند بالگرد در ايالت لوييزيانا آمريکا 3 کشته بر جاي گذاشت

مقامات محلي اعلام کردند بر اثر سقوط يک فروند بالگرد که روز جمعه در ايالت لوييزيانا آمريکا رخ داد 3 نفر کشته شدند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاري شين هوا  ، روزنامه آمريکايي" هوستن کرونيکل" اعلام کرد خلبان و دو سرنشين اين بالگرد در منطقه اي دور دست  در جنوب غرب ايالت لوييزيانا بر اثر اين حادثه جان خود را از دست دادند. مقامات محلي اعلام کردند اين بالگرد قبل از سقوط دچار سانحه آتش سوزي شد.
اداره هواپيمايي فدرال آمريکا اعلام کرد اطلاعات اوليه حاکي است که اين بالگرد در جريان يک پرواز آزمايشي و سي دقيقه بعد از پرواز سقوط کرده است.
اين بالگرد متعلق به شرکت هواپيمايي" ايرا " و مقر آن در لوئيزيانا است دو موتوره بوده و ظرفيت دوازده سرنشين را دارد.تحقيقات درباره وقوع اين حادثه آغاز شده است.
 رسانه هاي محلي آمريکا همچنين روز جمعه از کشته شدن سه نفر بر اثر سقوط يک فروند هواپيماي کوچک در ايالت فلوريدا خبر دادند.





تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.