سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

حفظ ارزش غذایی علوفه های سیلوشده در تمامی مدّت مصرف

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ارزش غذایی علوفه های سیلو شده در تمام مدّت مصرف به طور یکنواخت، حفظ شده و تغییرات آب و هوایی مانند گرما و سرما روی آنها اثر ندارد.

رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی باقی نخواهد ماند.

وی با توصیه ای به زارعان تصریح کرد: علوفه های سبز سیلو شده آب کافی و سالم داشته و با مصرف دام ها آثار خوبی مشهود خواهد بود.

ثقلینی ادامه داد: با انتخاب گیاهان مناسب می توان برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن اشاره ای به گیاهان علوفه ای یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.

وی اظهار داشت: برداشت زودهنگام محصولات علوفه ای برای سیلو کردن موجب صرفه جویی در مصرف آب و آبیاری می شود.

ثقلینی تاکید کرد: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تَری تولید کنند./س

برچسب ها: حفظ ، ارزش ، غذایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.