سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

کرفس، هویج و اسفناج فشار خون را بالا می‌برند

افرادی که فشارخون آنها بالاتر از ۱۶ است به هیچ وجه به غذا نمک نزنند. مصرف سبزی، کرفس، کنگر، ریواس، چغندر(لبو)،شلغم، هویج، اسفناج برای این افراد مضر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک با افزایش وزن و چاقی خطر افزایش فشار خون در افراد بیشتر می‌شود که مصرف بی‌رویه نمک در غذا می‌توانداین امر را تشدید کند.

به افرادی که دچار فشارخون بالا هستند توصیه می شود که دریافت نمک را محدود کنندو اگر فشارخون آنها بالاتر از 16استبه هیچوجه به غذا نمک نزنند چون در حالت طبیعی در انواع مواد غذایی نمک وجود داردکه نیاز بدن را تامین می‌کند.

سبزی، کرفس، کنگر، ریواس، چغندر(لبو)،شلغم، هویج، اسفناجمواردی است که کارشناسان

تغذیه مصرف آن را برای آنهایی که فشار خون بالا دارند مضراعلام می کنند.

اضافه وزن و چاقی نیز عاملی در افزایش فشارخون است که با فعالیت بدنیروزانه به ویژه پیاده‌روی در روز به کاهش وزن کمک شایانی می‌کند.

مصرف غذاهای فست فود به دلیلچاشنی و نمک فراوان نامناسب است و رعایت در مصرف برنج و نشاسته هم می‌تواند در کاهش فشار خون موثر باشد./س

برچسب ها: کرفس ، هویج ، اسفناج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.