سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنجان/

کسب دو نشان رنگارنگ در مسابقات ووشو قهرمانی کشور توسط بانوان زنجاني

ووشوکاران زنجانی برای اولین بار در مسابقات قهرمانی کشور بانوان (انتخابی تیم ملی) موفق به کسب دو نشان رنگارنگ شدند.

به گزارش  خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ، مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور (انتخابی تیم‌ملی) با حضور 180 ورزشکار در قالب 32 تیم در اصفهان برگزار شد.

در جریان این مسابقات ووشو کاران زنجانی توانستند به یک مدال نقره در بخش تالو و یک مدال برنز در بخش ساندا دست یابند و به اردوی تیم ملی کشورمان که سال آینده در تهران برگزار خواهد شد دعوت شوند. هدف از برگزاری این اردو اعزام تیم ملی کشورمان به مسابقات جهانی مالزی می باشد.

گفتني است ،از زنجان الهام احمدی‌نسب در بخش تالو با اجرای فرم "چیانگ‌شو" به مدال نقره دست یافت و مهناز مقدم در وزن منهای 52 کیلوگرم ساندا موفق شد یک مدال برنز را برای استان زنجان به ارمغان بیاورد.

تیم زنجان در این پیکارها با ترکیب مریم محمودی در وزن منهای 48 کیلوگرم، زیبا نصیری در وزن منهای 52 کیلوگرم، سهیلا محمودی در وزن منهای 56 کیلوگرم و زهرا عشقعلی در وزن منهای 60 کیلوگرم بخش ساندا به همراه گوهر امینی‌قازار در فرم‌های "تای‌چی‌چوان" و تای‌چی‌جین"، الهام احمدی‌نسب در فرم‌های "چانگ‌چوان" و "جین‌شو" شرکت کرده بود که مربیگری تیم ساندا بر عهده زینب اسماعیلی و سرپرست تیم بزرگسالان بر عهده مژگان نوروزی بود./س


 

برچسب ها: مسابقات ، قهرمانی ، بانوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.