اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عَرَق این گیاه دارویی را باید به میزان یک فنجان در یک لیوان آب سرد بعد از غذا مصرف نمود.
وی تصریح کرد: گل، ریشه و برگ گل ختمی مهم ترین قسمت های مورد استفاده این گیاه است.
نقشی ادامه داد: غِرغِره دَم کرده تهیه شده از 10 تا 30 گرم از گل های خشک گل ختمی برای درمان درد گلو تاثیرگذار خواهد بود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: محلول به دست آمده از جوشانده گل و برگ ختمی اثر نرم کننده پوست دارد.
وی اظهار داشت: مصرف تهیه شده از جوشانده 25 گرم ریشه گل ختمی در یک لیترآب برای درمان التهاب مری و مثانه توصیه شده است.
نقشی تاکید کرد: تنتور ریشه گل ختمی را برای بهبودی التهاب غشای مخاطی دستگاه گوارش و ادراری موثر می دانند./س