دکتر هومن یزدانی دامپزشک ( آبزیان زینتی) در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ماهی را باید اولا از جاهای معتبر که زیر نظر سازمان دامپزشکی باشد تهیه کنیم و توجه داشته باشیم قبل از آنکه ماهی را خریداری کنیم در مدت 24 ساعت قبل آب تنگ را آماده کنیم.
وی تصریح کرد: آبی که همراه ماهی در کیسه نایلونی است را نباید وارد تنگ کنیم بلکه یک روز قبل آب را در داخل تنگ مناسب بریزیم تا کلر آب گرفته شده باشد و آب با دمای منزل یکی شود.
یزدانی متذکر شد: هرچه حجم تنگ و دهانه آن بزرگتر باشد برای نگهداری ماهی مناسب تر است پس سطح تماس آبی که ماهی در داخل آن شنا می کند باید با هوا بیشتر باشد و از استفاده تنگ ها با حجم و دهانه تنگ خودداری کنیم.
این متخصص خاطر نشان کرد: غذاهای مناسب ماهی را باید از آکواریوم فروشی ها تهیه کنیم و نگهداری یک و حداکثر تا دو قطعه ماهی در داخل تنگ بزرگ مناسب است.
وی افزود: تعویض آب به نسبت غذایی که به ماهی داده می شود و حجم آب بستگی دارد( و به طور معمول هفته ای یکبار نیمی از آب ظرف ماهی عوض شود.)./ع2