سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر اداره میراث فرهنگی شوشتر:

راه‌اندازی بازارچه‌های‌ صنایع‌دستی در آثار تاریخی شوشتر اشتباه است

مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شوشتر گفت: تاسیس بازارچه‌های صنایع دستی موقت در آثار تاریخی ثبت جهانی شده در شوشتر اقدام اشتباهی است که در سال‌ جاری نباید تکرار شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،سیدحسین موسوی‌نسب اظهار کرد: در سال‌های گذشته شاهد تاسیس و راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه صنایع دستی در آثار تاریخی مانند آبشارها و قلعه سلاسل شوشتر بوده‌ایم که در سال‌ جاری نیز برای عدم برگزاری چنین بازارچه‌هایی در حال مکاتبه هستیم.

وی افزود: این بازارچه‌ها معایب زیادی دارند و به این دلیل باید برای رفع این معایب از برگزاری آنها در آثار تاریخی جلوگیری شود تا بتوان اقدامی موثر در بخش صنایع دستی شوشتر برداشته شود.

*راه‌اندازی بازارچه‌های موقت، بازارچه صنایع دستی را تعطیل می‌کند

مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شوشتر اظهار کرد: در سال‌های گذشته شاهد بوده‌ایم که صنعتگران صنایع دستی برای فروش مصنوعات خود مجبور به ترک بازارچه و اخذ غرفه در آبشار‌ها و قلعه سلاسل می‌بودند که این امر باعث خالی شدن بازارچه صنایع دستی و تحمیل هزینه‌های بسیار زیاد 4 تا 5 میلیون ریالی برای کرایه 10 تا 12 روزه یک غرفه در این بازارچه‌های موقت می‌شدند.

وی اضافه کرد: تاسیس این بازارچه‌ها باعث شده است تا بازدید از بازارچه صنایع دستی شهرستان شوشتر که در محل اثر تاریخی  سرای افضل راه‌اندازی شده است به صفر برسد که این خود عامل منفی دیگری از راه‌اندازی این بازارچه‌های موقت در سطح شهرستان شوشتر است.

موسوی‌نسب خاطرنشان کرد: درباره عدم راه اندازی این بازارچه‌ها با پایگاه جهانی سازه‌های آبی تاریخی شوشتر مکاتبه شده است ولی اطلاعی از برگزاری و یا عدم برگزاری این بازارچه‌ها نداریم و جوابی به دست ما نرسیده است.

*آثار تاریخی خود جاذبه دارند نیاز به بازارچه نیست

مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شوشتر اظهار کرد: آثار تاریخی ثبت جهانی شهرستان شوشتر خود به اندازه کافی جاذبه دارند که نیازی به راه‌اندازی بازارچه برای حضور گردشگر در حاشیه این آثار نباشد و راه‌اندازی این بازارچه‌ها اقدامی اشتباه است.

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته بیشتر وقت گردشگران در بازدید از آثار تاریخی به ویژه آبشارها و قلعه سلاسل به سرکشی در بازارچه‌های تاسیس شده می‌گذرد که این خود یکی از معایب راه‌اندازی این بازارچه‌ها در کنار آثار تاریخی به شمار می‌آید.

موسوی‌نسب در پایان گفت: امیدواریم در سال‌ جاری برای کاهش مشکلات موجود در حوزه صنایع دستی اقدامات انجام شده در این بخش نتیجه دهد و تا اندازه زیادی مشکلات برطرف شود.
برچسب ها: شوشتر ، نمایشگاه ، فرهنگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.