کارشناس میراث فرهنگی و صنایع دستی وگردشگری مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: این حمام که از بناهای دوره قاجاری در محله آب انبار نو در ضلع شمالی خانه کلبادی قرار دارد.
درگذشته دارای دو ورودی از طریق کوچک آب انبار نو و خیابان 18 دی فعلی بوده وهم اکنون هر دو مسیر مسدود شده ودسترسی به آن تنها از حیاط شمالی خانه کلبادی امکان پذیر است.
سلیمانی افزود: این حمام با مساحتی در حدود 200 مترمربع دارای همه فضاهای لازم برای یک حمام سنتی شامل ورودی ، سربینه ،راهروی انتقالی هوا ،گرمخانه هزینه های آبگرم و سرد سرویس بهداشتی و تون (گرمابه)است.
به گفته وی ورودی حمام که به صورت مجزا از بدنه اصلی حمام و در کنار آن واقع است در انتهای کوچک باریکه ضلع جنوبی بنا قرار دارد و سربینه فضایی است هشت ضلعی که در چهار ضلع آن سکوهایی برای نشستن تعبیه شده است که حوضی هشت ضلعی در میان سر بینه ساخته شده ودارای 4 پاشویه به سمت سکوهاست.
راهرویی پیچ در پیچ سربینه را از سویی به گرمخانه و از سوی دیگر به سرویس های بهداشتی مرتبط می سازد . در طرف دیگراین راهرو سکویی برای نشستن به چشم می خورد.
گرمخانه نیز همانند سربینه به صورت هشت ضلعی است ودر انتهای ضلع جنوبی آن خزینه های آب گرم وسرد قرار دارد در قسمت جنوبی بنا اطاقی مستطیل شکل که کف آن ازهمه قسمت های بنا پایین تر است به عنوان (تون) یا گرمابه حمام کاربری داشته ورودی آن خارج ازحمام و در ضلع شرقی است.
به گفته وی این حمام درگذشته درجوار خانه وزیری قرار داشت و روزگاری نیز قسمتی از اینخانه بوده است واز همین رو به حمام وزیر معروف است این بنا که در اثر مرور زمان تخریب شده بود اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری مازندران در سال 1379 مرمت و بازسازی آن را آغاز کرده است./س