سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار یک متخصص تغذیه؛

آبکش کردن ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش می دهد

اغلب خانواده ها در اوقات مختلف به ویژه در مهمانی های خود برنج آبکش می کنند که این اقدام عادتی نادرست است و ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش می دهد.

سجاد محمدزاده، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با نزدیک شدن به ایام عید نوروز و افزایش مهمانی ها و دید و بازدیدها، متأسفانه بروز برخی از عادت های نامناسب تغذیه ای و تکرار برخی دیگر از عادات غلط، افزایش می یابد.

وی تصریح کرد: از جمله این عادت های نادرست، آبکش کردن برنج به بهانه دانه دانه شدن و قد کشیدن آن است.

محمدزاده تأکید کرد: اغلب خانواده ها در اوقات مختلف به ویژه در مهمانی های خود، برنج را آبکش می کنند که این اقدام عادتی نادرست است و ارزش غذایی برنج را به شدت کاهش می دهد.

وی یادآور شد: آبکش کردن برنج ویتامین ها و مواد معدنی مفید و با ارزش برنج را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

محمدزاده خاطرنشان کرد: در حالیکه برنج و آب آن تأثیرات بسیار مفیدی برروی بدن دارد و به ویژه در کودکان به افزایش نسبی قد کمک می کند، آبکش کردن برنج بسیاری از فواید و خاصیت های آن را کاهش می دهد./ح

برچسب ها: عیدنوروز ، برنج ، ویتامین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.