سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهای ارزان تر، بدنی سالم تر

دانشمندان در جدیدترین یافته های خود نشان دادند بعضی از مواد غذایی مانند قارچ بسیار بیشتر از گوشت و مرغ برای بدن فایده دارند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب ام دی؛ قارچ خوراکی ماده غذایی سالم لذیذ و سرشار از پروتئین و انواع ویتامین املاح و آنتی اکسیدان ها است که با دارا بودن طعم بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.
 
قارچ حاوی مقادیر بسیار مناسبی از مواد معدنی شامل فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، آهن و کلسیم می باشد و دارای درصد بسیار کمی چربی و کالری است و ارزش غذایی آن بالاتر از گوشت و مرغ است.
 
خاصیت ضد سرطانی قارچ بسیار بیشتر از گوشت مرغ است و پزشکان توصیه می کنند ارزش غذایی قارچ بسیار زیاد است و می توان در طول هفته وعده های غذایی زیادی را به خودش اختصاص دهد.
 
قارچ باعث بهتر عمل کردن سیستم گوارشی و عصبی می شود و با خوردن آن باعث آرامش روحی و روانی بیشتری نیز می شویم./ع2
برچسب ها: غذا ، فسفر ، گوارش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.