وی افزود: پنجمین جشنواره فرهنگی علوم پزشکی بعد از برگزاری 4 جشنواره موفق از معدود جشنواره هایی است که در سطح دانشجویان یک گروه در کشور یعنی گروه علوم پزشکی برگزار می شود و برگزاری جشنواره ای در این سطح در بین گروه های دیگر در کشور سابقه ندارد.
وی با اشاره به سرو کار داشتن دانشجویان علوم پزشکی با روح و جسم بیماران در آینده شغلی شان، گفت: باید با تخصصی کردن جشنواره ذوق آزمایی دانشجویان در آن را تبدیل به مهارتی برای آینده شغلی آنان در مواجهه جسمی و روحی با بیماران تبدیل کنیم.
شریفی ادامه داد: امسال برای تخصصی شدن جشنواره اولین قدم ها را برداشتیم یعنی به برخی رشته های جشنواره نگاه تخصصی تری شده است.
وی افزود: در پنجمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی که در ارومیه برگزار خواهد شد نیز در دو بخش آزاد و ویژه رقابت وجود خواهد داشت که در بخش ویژه به بحث سبک زندگ اسلامی، ایرانی پرداخته شده است.
وی انتخاب موضوع بخش ویژه را مبتنی بر فرمایشان رهبر معظم انقلاب دانست و اظهار داشت: این موضوع در جشنواره پنجم 10 محور اساسی خواهد داشت که برگرفته از 20 سئوالی است که رهبرمعظم انقلاب در این خصوص در سفر استانی شان به خراسان شمالی در شهرستان بجنورد بین دانشجویان مطرح کردند.