سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولیویرا:

مسئولان تراکتور می‌خواهند من بمانم، قدم اول را بردارند

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: باید از داشته ها يمان در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنیم.

تونی اولیویرا در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: ما با بازیکنان دخیره چندان کار نداریم چرا که ما منچستر یا رئال مادرید نیستیم . ما مجبوریم از نهایت داشته هایمان استفاده کنیم .

وی ادامه داد: فشردگی مسابقات برای ما دردساز خواهد شد.

تونی با اشاره به بازیکنان خارجی که جذب کردند و کارایی نداشتند گفت:دو بازيکن جديد خارجي تراکتور قبل از پیوستن ، در باشگاهی حضور نداشتند ولی بازیکنان خوبی هستند و نیاز به زمان دارند تا به آمادگی کامل برسند.

وی در مورد برنامه اش برای فصل بعد ادامه داد: فعلا برنامه ام این است که تا پایان فصل در  تراکتورسازی بمانم اگر مسئولان تراکتور تصمیم بگیرند من اینجا خواهم ماند .

این مربی بار دیگر به مشکلات مالی اشاره کرد و افزود: ا گر مشکلات مالی حل شود بخش اصلی راه را رفته ایم هر چند هواداران هم در قهرمانی ما نقش زیادی دارند ./با
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.