به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، حسن اشتری مدیر عامل موسسه خانه شهریاران جوان ضمن اعلام این خبر بیان کرد: شهرداری تهران به منظور ایجاد ساختارهای مشارکت جویانه آموزشی در سطح محلات، ارتقای سطح فعالیت های شهروندان در مدیریت شهری، تقویت و گسترش انگیزه های مشارکت جویی در میان شهروندان در محلات تهران از طریق واگذاری مسئولیت، جلب مشارکت از اقشار مختلف جامعه مانند فرهیختگان ونخبگان بانوان و خانواده , جوانان , نوجوانان و کودکان در مددرسانی به مدیریت شهری و ارتقا فرهنگ شهروندی و ایجاد زمینه مناسب به منظور شکوفایی استعدادهای بالقوه و خلاقیت های فردی و گروهی دانش آموزان، دانشجویان و ... اقدام به ایجاد کانون هایی مردم نهاد در سطح محلات کرده است.
اشتری در ادامه گفت: همچنین کانون های محلات با اهدافی همچون تقویت مهارت ها و توانمندی های فعالیت گروهی و داوطلبانه اقشار اجتماعی، توانمند سازی اقشار جامعه از طریق فعال سازی ظرفیت ها و فرصت های مردمی، شناسایی , ساماندهی و حمایت از تشکل های داوطلب آموزش محور در سطح محلات، تقلیل و کاهش هزینه های مدیریت شهری از طریق ارتقای دانش و مهارت های شهروندی، ایجاد انگیزه مشارکت در شهروندان به منظور همیاری در حل مسائل و معضلات شهری تقویت رفتارهای مطلوب شهروندی , ایجادروحیه تعاون و همکاری و ... در 374 سرای محله ایجاد شده اند.
وی افزود: هم اکنون در سطح محلات و با همت ارگان های مختلف شهرداری کانون های 13 گانه در سرای محلات با حضور پررنگ شهروندان فعالیت دارند. و می توان گفت تا حد زیادی به هدف ارتقاء سطح مشارکت گسترده در مدیریت نوین شهری دست پیدا کرده ایم.
مدیر عامل موسسه خانه شهریاران جوان تصریح کرد: پس از گذشت 7 سال از آغاز تاسیس و فعالیت کانون ها در سطح محلات لزوم شناسایی و ساماندهی کانون های فعال و فعالیت آنها بر کسی پوشیده نیست.
لذا جهادگران جوان خانه شهریاران جوان نسبت به شناسایی، ثبت و ساماندهی کانون های 13گانه سرای محله به یاری سازمان رفاه و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران اهتمام می ورزند.
حسن اشتری خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود در این طرح که از تاریخ 28 بهمن آغاز شده و تا 30 اسفند 91 ادامه دارد با توجه به وجود 374 محله در سطح کلانشهر تهران، بیش از 4000 کانون شناسائی، ثبت و ساماندهی شود./ز