به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زنجان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، در مجتمع آموزشی ریحانه رسول(ص) با حضور جمعی از مسئولان آموزش و پرورش استان، کارکنان اداره منابع طبیعی و دانش آموزان این مجتمع برگزار شد، گفت: هر چند صنایع و اشتغالزایی در رشد و توشعه کشور امری مهم تلقی می شود اما باید رعایت مسائل زیست محیطی و کنترل این مقوله در اولویت قرار گیرد.
اسكندري با تاکید بر اینکه زنجان دومین استان در تولید چوب زراعی صنوبر است، افزود: این امر می تواند در کاستن فشار وارد به جنگلهای شمال کشور، تولید اکسیژن،درآمدزایی، اشتغال، نفوذ آب در زمین و جلوگیری از فرسایش خاک تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به ورود ریزگردها از سمت غرب کشور اظهار کرد: توجه به کاشت درخت و مدیریت ریزگردها نباید از یاد رود.
این مقام مسئول گرم شدن زمین و سیل های ویرانگر را ماحصل از بین بردن منابع طبیعی عنوان و تصريح كرد: حتی در سالی که سپری می کنیم وقوع سیل های ویران گر موجب خسارت سنگین به استان شد.
اسکندری با اعلام اینکه بیش از 114 هزار هکتار جنگل در سطح استان وجود دارد، متذکر شد: از این میزان بیش از صد هزار هکتار جنگل در شهرستان طارم و بقیه اراضی جنگلی در شهرستان ماهنشان و زنجان قرار دارد .
وي با تاکید بر اینکه شهرداری ها نقش بهره برداران پارکهای جنگل ها را دارند، اظهار کرد: کاشت درخت و احیا منابع طبیعی در این اراضی برعهده اداره کل منابع طبیعی استان است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ورود دام غیرمجاز و شخم زدن و آتش سوزی در مراتع را از عوامل تخریب منابع طبیعی عنوان و خاطر نشان كرد :سال قبل بیش از 390 هکتار از مراتع استان در آتش سوخت که عمده آن در مسیر جاده طارم روی داده است./س