سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

رونمایی از ارقام برنج متحمل به شوری آب دریا

رئیس دانشگاه کشاورزی ساری با اشاره به تلاش همکاران در تولید ارقام برنج متحمل به شوری در پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان گفت: به زودی از این ارقام رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، نخستین نشست کمیته راهبری طرح کلان ملی "دانش و فناوری استفاده از آب شور و آب‌های دریا برای استفاده در کشاورزی، شرب و صنعت" در مرکز مازندران برگزار شد.

کریم سلیمانی در این نشست با اشاره به منطقه جغرافیایی کشور ایران و اکوسیستم حساس و شکننده کشور، این طرح را عملیاتی حیاتی در مقیاس جهانی معرفی کرد.

مجری این طرح با بیان برخی از اقدامات انجام شده برای اجرای این طرح گفت: در حال حاضر 15 زیر کمیته در دانشگاه کشاورزی راه‌اندازی شده و رساله برخی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به سمت این طرح سوق داده شد.

رئیس دانشگاه کشاورزی ساری با اشاره به تلاش همکاران در تولید ارقام برنج متحمل به شوری در پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان گفت: به زودی از این ارقام رونمایی می‌شود.

وی به رایزنی‌های انجام شده برای استفاده از تجربیات برخی کشورهای همسایه در زمینه استفاده از آب شور دریا اشاره کرد و گفت: اخیرا تفاهم‌نامه‌ای با یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه آستاراخان روسیه منعقد شد و به زودی مراوداتی با سایر کشورهای پیشرو انجام خواهد شد./س

برچسب ها: تولید ، ارقام ، برنج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.