سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقبال پور:

دور آخر مسابقات لیگ سال 91 برگزار می شود

رئیس سازمان لیگ وزنه برداری گفت: در آخر مسابقات لیگ وزنه برداری جوانان به میزبانی شهر اهواز برگزار خواهد شد.

حسین اقبال پور در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت:‌ آخرین دور از مسابقات لیگ وزنه برداری جوانان، از روز 19 تا 20 اسفند آغاز خواهد شد.

رئیس سازمان لیگ در خصوص وضعیت تیم های شرکت کنند بیان کرد:‌ تمامی تیم های شرکت کننده در وضعیت خوبی به سر می برند و باید تمامی استان ها به اخذ استان های وزنه بردار خیز بیشتر روی جوانان و نوجوانان شهرستان سرمایه گذاری کنند تا پهلوانان جدید و با انگیزه راهی مسابقات نشوند.

وي افزود: دور آخر مسابقات لیگ با حضور تیم های شرکت ملی حفاری ایران، عقاب نیروی هوایی، مناطق نفت خیز جنوب، نفت و گاز مسجد سلیمان و استان فارس برگزار خواهد شد.

اقبال پور در انتها در خصوص مسابقات لیگ وزنه برداری جوانان افزود: دور اول این رقابت ها از 21 تا 22 بهمن به میزبانی شرکت ملی حفاری برگزار شد که در انتها شرکت ملی حفاری ایران توانست با کسب 629 عنوان جایگاه صدرنشینی را در حال حاضر از آن خود کند./مح
برچسب ها: مسابقات ، لیگ ، اهواز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.