فاطمه امیری در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: مصرف آجیل به دلیل وجود چربیهای متراکم در آن، موجب تجمع انرژی و چربی بیش از حد مورد نیاز در بافتهای بدن و افزایش وزن را در پی دارد.
بیماران قلبی از آجیل های شور پرهیز کنند
وی با بیان اینکه چربی موجود در آجیل از نوع اشباع نشده است، اظهار کرد: آجیل شور برای افراد با فشار خون بالا و بیماران قلبی ـ عروقی و آجیل شیرین نیز برای بیماران دیابتی و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر است.
وی با توصیه به مصرف آجیل های بدون نمک، تاکید کرد: برای جبران ضررهای ناشی از مصرف آجیل، حجم مواد غذایی را در هر وعده اصلی بهخصوص شام، کم کنید و به اندازه کافی تحرک بدنی و ورزش داشته باشید./ب