سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

ماهی قرمز را چگونه نگهداری کنیم؟

ماهی قرمز را سه یا چها روز قبل از نوروز بخرید و بعد از سیزده در آبهای آزاد و رودخانه هاآزاد کنید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


 امروزه ماهیان زینتی و آکواریومی جزیی از حیوانات خانگی محسوب می شوند و حتی نگهداری آن ها برای درمان برخی بیماریهای روحی توصیه می شود در عین حال باید توجه داشت این ماهی ها می توانند در انتقال بیماری های مشترک انسان و حیوان نقش داشته بشاند.

 بهتر است از دست زدن و تماس مستقیم دست با این ماهی ها خودداری شود و در صورت لزوم، بعد از تماس دست ها با آب و صابون شسته شود.

 بهترین دما برای نگهداری این موجود بین20 تا 25 درجه سانتی گراد است و این ماهی ها در دمای بیشتر آسیب خواهند دید.


قبل از خرید ماهی باید توجه داشت که ماهی سالم باشد و از خرید ماهی هایی که باله تاخورده دارند و اطراف دهان و روی بدن آن ها لکه های سفید، خاکستری و یا قرمز باشد، خودداری شود.

 رستمی ماهیانی که خوب شنا نمی کنند و یا شنای چرخشی دارند هم بیمار هستند و نبایند خریداری شوند./ع

برچسب ها: کرمانشاه ، ماهی ، قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.