سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

هوشیاری پلیس پس از 6 سال سارق طلا را به دام انداخت

فرمانده انتظامي استان کرمانشاه از دستگيري متهمي خبر داد که شش سال پيش،شش کيلو طلا را به همراه دو نفر ديگر از دوستانش به سرقت برده بود .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

سردار کریم کشوری گفت: کارکنان تجسس کلانتري 24 خبري را در دستور کار قرار دادند که فردي به هويت معلوم چند روز پيش مقدار قابل توجهي طلا در اختيار داشته وماموران کلانتري نسبت به شناسايي و دستگيري وي اقدام کردند .

اين مقام انتظامي استان به بازجويي از متهم اشاره و عنوان کرد: بازجویی ها نشان داد متهم حدودشش سال پيش به همراه دو نفر ديگر در شهرستان بندرعباس اقدام به خفت گيري فردي نموده که حاوي ساک طلا بوده است ومتهمان حدود 6 کيلوگرم طلا از مالباخته به سرقت برده اند.

فرمانده انتظامي استان کرمانشاه با بیان اینکه متهمان طلا ها را بين خود تقسيم کرده بودند، گفت:متهم دستگير شده سهم خود را به طلافروشيهاي شهر کرمانشاه فروخته بود ./ع


برچسب ها: کرمانشاه ، پلیس ، دام
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.