وی ادامه داد: زنده بودن موضوعی است که به اشکال مختلف میان انسان، حیوانات و گیاهان وجود دارد و این در حالی است که زندگی کردن به عنوان یک امر فاخر در زندگی انسان مطرح است.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا با اشاره به اینکه جاودانگی ائمه(ع) و اندیشمندان بزرگ ریشه در نگرش حقیقی آنها به اصل زندگی دارد، تصریح کرد: ایمان،اخلاق مداری، دین داری،ن جابت، عفت و سلامت روان از بارزترین دستاوردهای ترویج نگرش زندگی حقیقی در جامعه است.
وی ترویج نگاه مصرفگرایی در دنیای کنونی را از مصادیق گرایش به نیازهای کاذب دانست و ادامه داد: وقتی که نیازهای کاذب و دستیابی به آنها به یک امر مهم در زندگی بشر تبدیل شود به دنبال آن زمینه استهلاک و نابودی انسان مهیا میشود.
باقی با اشاره به اینکه تشدید اضطراب و افسردگی ریشه در مقایسههای ناصحیح افراد دارد، اضافه کرد: هنجارشکنی، ساختارشکنی و کم توجهی به دیگران از بارزترین مشکلاتی به شمار میرود که با ترویج این نگرش غلط در جامعه ایجاد میشود.
وی ادامه داد: به طور مثال بسیاری از طلاقهایی که در جامعه ایجاد می شود در طلاق روانی افراد ریشه دارد.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا کمیتگرایی را به عنوان یکی دیگر از مشکلات دنیای معاصر ذکر کرد و افزود: نمونه بارز این موضوع را میتوانیم در حوزههای مختلف اجتماعی مشاهده کنیم وباید به این موضوع اذعان کنیم که این معضل به تمامی زوایای زندگی بشر وارد شده است.
وی اضافه کرد: یکی از راهکارهای بزرگ حل مشکلات بشر توجه به اصل واقعیتگرایی است که با در نظر داشتن این امر مهم افراد به تواناییهای خود آگاهی پیدا کرده و در این وضعیت به سمت تکامل و تعالی حرکت میکنند.
باقی با تشریح لزوم توجه انسانها به فنا پذیری دنیا گفت: اگر این نگرش در بین انسانها به شکل شایسته ترویج شود زمینه حل بسیاری از مشکلات و نارساییهای میسر میشود./ج1