سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

افزایش 10 درصدی تولید گوشت مرغ در کردستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان از افزایش 10 درصدی تولید گوشت مرغ در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، جعفری گفت: در 10 ماه امسال 40 هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 10 درصد رشد نشان می دهد.
وی اظهار کرد: هم اکنون 535 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 10 میلیون قطعه در دوره و 40 میلیون قطعه در سال در استان فعال است.
به گفته وی در صورت بهره برداری از تمام ظرفیت های موجود واحدهای مرغداری در سطح استان، توان تولید گوشت مرغ در کردستان به 64 هزار تن افزایش خواهد یافت.
جعفری مصرف سرانه گوشت مرغ در استان کردستان را 25 کیلوگم ذکر کرد و گفت: با احتساب این میزان سرانه مصرف، حدود 37 هزار تن گوشت مرغ تولیدی در استان مصرف و مابقی روانه سایر استان ها می شود./ع
برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت ، مرغ ، کردستان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.