سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگاهي به سيا‌ست‌هاي تروريستي يوتيوب

يك فعال سياسي در محاصبه با پرس تي وي گفت كه شبكه اينترنتي ويدئويي يوتيوب به عمد فيلم هايي كه نشان دهنده جنايات تروريست ها عليه مردم سوريه هستند را حذف مي كند و جالب اينجاست كه فضاي مجازي لازم براي به اشتراك گذاشتن تبليغات شان عليه ملت سوريه را تامين مي نمايد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پرس تي وي، اين اقدام زمانيكه مالكان شبكه يوتيوب از بارگزاري فيلمي توهين آميز عليه حضرت محمد(ص) به دليل تضاد فيلم با اصول آزادي بيان امتناع كردند، اغاز شد.

پرس تي وي در مصاحبه اي با "مي مي لاهام" فعال سياسي در دبي دليل اين سانسور را جويا شد. وي با بيان اينكه هر رسانه اي كه مخالف تروريست هاي سوري است مورد حمله قرار مي گيرد،‌گفت:" روزنامه نگاران بسياري به دليل بيانات ضد تروريستي در سوريه كشته و يا ربوده شده اند تا صداي ضد تروريستي آنها خاموش شود، حتي يوتيوب بسياري از كانال هاي ضد-سوري را كه مستندانه جنايات جنگي تروريست ها در سوريه را نمايش مي دادند نابود كرده است".

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا فيلم هاي مستند اش از سايت يوتيوب برداشته شده اند گفت:" من 60 فيلم مستند از جنايات جنگي را در سايت قرار دادم كه طي 6 ماه سي مورد از آنها از سايت برداشته شد. جالب اينجاست كه سايت به دليل پاك كردن سهوي(!) فيلم هاي تروريست ها رسما عذر خواهي نمود و كانال را با نام ديده بان سوري حقوق بشر مجددا آغاز به كار كرد. يكي از فيلم هاي من به دليل نقض قانون كپي رايت حذف شد در حاليكه ويديو مزدوري امنيتي شركت "ويجس" را درحال شليك به غيرنظاميان در سوريه را نشان مي داد. شركت "ايجس" ادعاي كرده كه قانون كپي رايت براي ويدئو آنها كه در حال شليك به نظاميان در عراق مستند، نقض شده است. فيلم ديگر من به دليل اينكه بسيار ناراحت كننده و غم انگيز بوده از سايت برداشته شده است در صورتيكه در دستورالعمل اين سايت آمده كه حق برداشتن مستندات جنايات جنگي را ندارند. بنابراين يوتيوب با مزدوراني چون شركت "ايجس" و تروريست ها ي سوري دست به يكي كرده است".

اين فعال سياسي به آخرين سوال در رابطه با قطع شبكه هاي ماهواره اي ايران و آزادي بيان گفت:" يوتيوب اعتراف كرده كه به خواسته مقامات دولتي به ويژه آمريكا و انگليس، فيلم ها را سانسور مي كند. به هرحال با وجود تمام اين اقدامات باز هم كانال ها و سايت هاي بسياري وجود دارند كه مي توان فيلم هاي سانسور شده را بارگزاري كرد. راه حل ديگر راه اندازي سايت هاي شخصي همانند پرس تي وي است تا جايگزيني براي يوتيوب يافت شود. هم اكنون سايت جديدي به نام ترو- توب در حال راه اندازي است. چيز ي كه جهانيان به آن نياز دارند دنيايي بدون سانسور است رويايي كه رسيدن به آن بسيار مشكل است".

برچسب ها: یوتیوب ، سیاست ، تروریست ، youtube
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.