سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج/

بیماران مبتلا به ام.اس، آلو و انجیر بخورند

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی، با اشاره به بروز یبوست در بیماران مبتلا به ام.اس، گفت: مصرف میوه های ملین مانند گلابی، آلو و انجیر، موجب رفع این مشکل می شود.

مصطفی رنجبر در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ياسوج، افزود: بیماری ام.اس نوعی بیماری مزمن است که سیستم اعصاب مرکزی شخص را گرفتار می‌کند و با از بین‌رفتن غلاف میلین مشخص می‌شود.
وی با بیان اینکه عوامل محیطی مانند وضعیت جغرافیایی و رژیم غذایی در بروز بیماری ام.اس دخیل است، ادامه داد: دانشمندان به تازگی کمبود ویتامینD3 (فرم فعال ویتامینD) را در ابتلا به این بیماری موثر دانسته و بیماران را به دریافت کافی نور خورشید توصیه می کنند.
برای کاهش عوارض بیماری ام.اس سبزیجات بخورید
رنجبر اضافه کرد: برای کاهش عوارض جانبی داروهای بیماران مبتلا به ام.اس، مصرف منظم و متعادل مایعات در طول روز، سبزیجات سبز رنگ و سالادی، توصیه می شود.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: حفظ آرامش اعصاب، در کنترل بیماری ام.اس موثر است./س
برچسب ها: یاسوج ، ام اس ، الو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.