سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید پوست طبیعی برای نگهداری از غذاها

امروزه تمامی مواد غذایی در پوشش هایی از فویل یا آلومینیوم یا پلاستیک پیچیده می شوند که تجزیه پذیری کمی در محیط زیست دارند دانشمندان راه جدیدی برای مبارزه با آلودگی محیط زیست پیدا کرده اند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و به نقل از بیزنس ویک، به تازگی دانشمندان در حال بررسی ساخت ترکیبات طبیعی برای نگهداری از محصولات غذایی هستند ولی می‌خواهند که با استفاده از پوشش های طبعی مثل پوست انگور و یا سایر میوه ها که خاصیت پوشانندگی دارند میوه ها و خوارکی ها را حفظ کنند.

گفتنی است با استفاده از این پوشش ها میوه ها و خوراکی ها را می‌ توان برای مصرف تنها با آب شست زیرا دانشمندان می‌خواهند خواص ضد باکتریایی را نیز به ترکیبات پوسته اضافه کنند.

دانشمندان در نظر دارند که حتی از این نوع بسته بندی در آینده برای مایعات و آب نیز استفاده کنند و به این ترتیب دوران پلاستیک به انتها برسد./ح
برچسب ها: پوست ، میوه ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.