سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داد :

پرداخت 120 میلیارد تومان به برنامه پزشک خانواده

دولت 200 میلیارد تومان به پزشک خانواده اختصاص داده که حدود 120 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس امروز 10 اسفند در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی که در ستاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده بود افزود : آنچه که اکنون بیشتر اهمیت دارد این است که باید به حرف هایی که می زنیم عمل کنیم اما به خاطر گرفتاری های روزمره کمتر فرصت برنامه ریزی و مطالعه داریم .
وی در خصوص صحبت های طریقت مبنی بر اینکه باید پزشکان بخش های بیمارستانی را مدیریت کند گفت : می توانیم این کار را از یک بیمارستان شروع کنیم که با اجرای آن در یکی از بیمارستان ها می توانیم آن را در کشور گسترش دهیم .
وی همچنین با بیان اینکه چرا پزشک خانواده 17 سال اجرا نشده عنوان کرد : ما باید ایرادات اجرا نشدن آن را پیدا کنیم و صادق باشیم و صادقانه عمل کنیم .
عزیزی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه در حق بهداشت و درمان ظلم شده اظهار داشت : وزارت بهداشت از حدود 61 درصد کل اعتبارات که در بخش بهداشت و درمان هزینه می کند به بخش پیشگیری و بهداشت کمترین توجه را می کند به طوری که اگربتوانیم پیشگیری را در کشور گسترش دهیم می توانیم هزینه درمانی را به طور قابل توجهی کاهش دهیم .
وی خاطر نشان کرد : دولت 200 میلیارد تومان به پزشک خانواده اختصاص داده که حدود 120 میلیارد تومان آن پرداخت شده و امیدواریم ما بقی هزینه ها را دولت هر چه زودتر برای اجرای بهتر پزشک خانواده پرداخت کند./ز2
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.