سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تحقیقات ثابت کرد:

68 درصد از محصولات غذایی آفریقایی از گوشت الاغ تهیه می شوند

به دنبال کشف گوشت اسب در محصولات گوشتی قاره اروپا محققان اروپایی نیز با مطالعه کردن نمونه از محصولات قاره آفریقا به این نتیجه رسیدند که بیش از 68 درصد از محصولات گوشتی از قبیل همبرگر و سوسیس از گوشت الاغ و سایر جانوران غیرخوراکی تهیه شده اند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه الحیاه، در بیش از 68 درصد در محصولات فست فود آفریقای جنوبی از جمله همبرگر، سوسیس، گوشت منجمد، کنسرو گوشت و غیره از گوشت الاغ و بوفالوی دریایی استفاده شده است.

تحقیقات نشان می دهد که نزدیک به  دو سوم از همبرگر و سوسیس جنوب آفریقا از گوشت این حیوانات تهیه شده است.

 «هافمن» از اساتید رشته علوم جانوری دانشگاه که در این مطالعه نیز شرکت داشت گفت: تحقیقات ما ثابت می کند که مخلوط  کردن مواد نامتعارف در محصولات غذایی قاره آفریقا امری طبیعی است، گر چه چنین چیزی از نظر قانونی جرم بوده و از نظر دینی و اخلاقی محل نظر است اما در این قاره به طور مداوم شاهد چنین مسایلی هستیم. 

برچسب ها: آفریقا ، الاغ ، محصولات ، غذایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.