سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

اثر کمبود روی بر سیستم ایمنی

اغلب غذاها از جمله گوشت قرمز، مرغ، حبوبات و آجیل منابع غنی از روی محسوب می‌ شوند؛ این در حالی است که درصد بالایی از مردم کشور از کمبود روی رنج می‌ برند و به عوارض بسیاری از جمله تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به بیماری ‌های دیگر دچار می‌ شوند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ؛ روی بر سیستم ایمنی بدن اثر مستقیم دارد و با کمبود آن، کارایی سیستم ایمنی هم کاهش می ‌یابد. همچنین مشاهده شده كه روی بر شدت و مدت علائم سرماخوردگی هم تاثیرگذار است. به علاوه وقتی از قرص ‌های روی در درمان اسهال مزمن استفاده می‌ شود، نتیجه بسیار خوبی حاصل خواهد شد.

کمبود روی زمانی ایجاد می ‌شود که مقدار آن در رژیم غذایی کم است یا جذب آن در بدن کاهش می ‌یابد. توجه داشته باشید که در زمان ابتلای فرد به بیماری‌ های عفونی، شیردهی و یا بارداری نیاز به روی افزایش می ‌یابد.

در مواردی که روی به عنوان مکمل غذایی استفاده می ‌شود، می ‌تواند به تسریع بهبود زخم‌ها، سرعت درمان عفونت، جلوگیری از ریزش موها، کنترل سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی کودکان و نوجوانان و تامین کمبود روی (Zinc) مادران باردار و شیرده کمک کند.

از مصرف خودسرانه مکمل‌ های روی، قرص ‌ها و شربت ‌های روی خودداری كرده و تنها با مشورت و تجویز پزشک آن را مصرف کنید./س

برچسب ها: روی ، سیستم ، ایمنی ، غذاها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.