به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، هر چند اقوال دیگری مبتنی بر دفن ایشان در اماکن دیگری وجود دارد حتی مقابر و آرامگاههایی هم با همین نام در سیرجان، قم، شیراز، مدینه منوره، چهار فرسنگی کربلای معلا و ... وجود دارد ولی برخی از مورخین قبر ترشیز (کاشمر) را واقعی تر میدانند .
چنان که در کتب عالم آرای عباسی آمدهاست : به اتفاق جمهور عالمان انساب، از اولاد نامدار حضرت موسی کاظم (ع)، امامزاده عالی مقام ابولقاسم حمزه (ع) به قول اصح، در سوفید ترشیز مدفون و مرقد شریفش، مطاف مردم آن ولایت است.
بنا بر شواهد این مکان در دوران صفویه بنیان گردیده و در دورههای مختلف از جمله در سالهای اخیر مرمت و کاشیکاری و بناهایی نیز به آن افزوده شدهاست. ساختمان و بارگاه امامزاده بر سکویی مرتفع قرار گرفته و تزئینات آن از جمله کاشیکاریها، آینه کاری و دیگر عناصر تزئینی است که در سال ۱۳۹۹ ه.ق به این مجموعه الحاق شدهاست.
اين بناي چهار ايواني در شش كيلومتري شهرستان شيروان و در روستاي زيارت واقع شده است كه آن را مدفن امامزاده حمزه برادر علي بن موسي الرضا (ع) ذكر كردهاند.
اين بنا با تاق نماها، قوس بلند و تيزهدار ايوان، داراي دو حاشيه قابسازي و گچبري است.
بناي مذكور از جمله معدود آثار دوران غزنوي به شمار ميرود و ضريح آن به شكل مكعب مستطيل و به صورت مشبك چوبي در وسط حرم واقع شده است.اين بنا به شماره در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است/س