سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد /

غرب در مذاكرات آلماتی، ایران هسته ای را بپذیرد

نماینده مردم شهرستان شهركرد در مجلس شورای اسلامی گفت: غرب و آمریكا باید ایران هسته ای را در مذاكرات آتی آلماتی بپذیرند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهركرد :

سید سعید زمانیان، با بیان اینكه مذاكره آتی هسته ای ایران و گروه ۱+۵ روز سه شنبه هشتم اسفندماه در آلماتی قزاقستان برگزار می شود، اظهار داشت: منطق جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته ای و مذاكره با ۱+۵، روشن و شفاف بوده است و ایران، به دنبال احقاق حقوق مسلم خود است.

عضو كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از حاكم شدن منطق در گفتار به عنوان ضرورت مذاكرات ایران با ۱+۵، افزود: جمهوری اسلامی ایران بر این عقیده است كه تحریم های اعمال شده بر كشور، غیر قانونی و بر خلاف قوانین بین المللی است و جمهوری اسلامی ایران نیز در امور هسته ای، شفاف و زیر نظر آژانس فعالیت كرده است.

نماینده مردم شهرستان شهركرد در مجلس شورای اسلامی، رفع تحریم های مصوب علیه ایران را از محورهای ضروری نشست قزاقستان بیان كرد و افزود: اصول عهدنامه NPT  و مقررات آژانس بین المللی انرژی هسته ای، حق داشتن انرژی صلح آمیز را به كشورهای عضو می دهد و جمهوری اسلامی ایران نیز در این مسیر گام برداشته است./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.