به گزارش
حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران،حجتالاسلام مجید قریشی اظهارداشت: در آییننامهای که به توافق وزارتخانههای علوم و بهداشت همچنین دانشگاه آزاد رسید و به دانشگاهها ارسال شد، عمده تاکید درباره تدوین اقتصاد مقاومتی برای دانشجویان و استادان بود که این دو گروه به ابعاد دشمنی آمریکا در این جریان مطلع شوند.
وی تاکید کرد: در مرحله بعدی، لازم است دانشگاهها بر اساس این آیین نامه خود را در خصوص پژوهشها و اولویتهای تحقیقاتی بازبینی کنند و به مسائلی بپردازند که مورد نیاز کشور و جامعه است، همچنین از پژوهشها و تحقیقاتی که مفید یا اولویت نظام نیست، بپرهیزند.
قریشی بااشاره به اینکه طبق آییننامه اقتصاد مقاومتی هزینهها باید هدفمند شود، گفت: برای این اقدام جلسات فراوانی در حوزه استادان و دانشجویان برگزار و دستورالعملهایی هم توسط معاونت پژوهشی دانشگاهها تهیه شده است.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: این موضوع در قالب کرسیهای آزاد اندیشی و نشستهای دانشجویی مطرح و در نشریات دانشجویی منتشر شده است.
وی به نشستهایی که به همکاری بخشهای خصوصی و تولیدی همچنین استانداری با دانشگاهها در شهرستانها برگزار شده اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: با تشکیل کارگروه اقتصاد مقاومتی در وزارت علوم ادامه این تعاملات در حال پیگیری است.
قریشی با ارزیابی عملی کردن این آیین نامه، تصریح کرد: بحث اقتصاد مقاومتی ادبیات جدیدی در دانشگاهها به شمار میآید، اقدامات تبیینی آن به خوبی پیش رفته و در این زمینه مسئولان و شخصیتهای برجسته کشوری به دانشگاهها دعوت شده و در این باره با دانشجویان و استادان صحبت کردهاند اما تبدیل شدن این اقدام به کار جمعی، کمی زمان بر است.
انتهاي پيام/