سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

حفظ تندرستی با استانداردهای تولید غذای سالم در سایه الگوی کشت

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید غذای سالم و حفظ تندرستی با استانداردهای تولید با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت دور از انتظار نخواهد بود.

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ایجاد برنامه ای منسجم برای رسیدن به پایداری تولید و افزایش تولید مناسب با نیازهای داخلی و حفظ تجارت در بازارهای بین المللی با دارا بودن الگوی بهینه کشت قابل پیش بینی است.

وی با اشاره به نقش کارشناسان برای ایجاد نمون روحیّه در کشاورزان تصریح کرد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.

اتّحاد ادامه داد: کاهش ریسک تولید و افزایش قابلیت مقابله با بحران های احتمالی به ویژه خشکسالی و کمبود آب در الگوی بهینه کشت نمایان است.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن بازگو نمودن شاخص های اقتصادی الگوی کشت یادآور شد: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.

اتّحاد تاکید کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست/س

برچسب ها: حفظ ، تندرستی ، کشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.