سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلالی در دیدار با دبیر شورای عالی فضای مجازی:

فضای مجازی از اولویت‌های اصلی کشور است

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه فضای مجازی از اولویت‌های اصلی کشور است، گفت: رویکرد رهبر معظم انقلاب در تشکیل شورای عالی فضای مجازی، نشان از اهمیت این موضوع در دنیای معاصر به ویژه در داخل کشور دارد.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز پژوهش‌ها، مهدی اخوان بهابادی دبیر شورای عالی و رییس مرکز فضای مجازی کشور عصر امروز (یکشنبه ۶ اسفند)، با حضور در مرکز پژوهش های مجلس، با کاظم جلالی دیدار و گفتگو کرد.

مهدی اخوان بهابادی در این دیدار با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب برای تشکیل شورای فضای مجازی کشور اظهار داشت: شورای عالی فضای مجازی به عنوان یکی از سه شورای عالی اصلی زیر نظر مقام معظم رهبری فعالیت خود را آغاز کرده و با ریاست رئیس جمهوری و حضور اعضای حقیقی و حقوقی از سایر قوا و سازمان های کشور در عرصه فضای مجازی فعالیت خواهد کرد.

در ادامه این جلسه نواقص و خلاء های قانونی موجود ، دغدغه حوزه فضای مجازی کشور و چگونگی هماهنگی و تعامل دستگاه های مختلف در این خصوص ، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه همچنین  نحوه همکاری مشترک مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و شورای عالی مجازی کشور برنامه ریزی و تعیین شد.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه فضای مجازی از اولویت‌های اصلی کشور است، گفت: رویکرد رهبر معظم انقلاب در تشکیل شورای عالی فضای مجازی، نشان از اهمیت فضای مجازی در دنیای معاصر به ویژه در داخل کشور دارد.

وی در خاتمه با اشاره به سرمایه گذاری گسترده جبهه استکبار در این زمینه ، خواستار اولویت بخشیدن و اهمیت جدی کلیه دستگاه های ذی ربط در این زمینه شد.

شایان  ذکر است که شورای عالی مجازی کشور ۱۳ عضو حقوقی و ۷ عضو حقیقی دارد و اکثریت اعضای این شورا، مسوولان امور فرهنگی و محتوایی کشور هستند که این مساله در انتخاب اعضای حقیقی نیز لحاظ شده است و دلیل این امر تاکید مقام معظم رهبری برای مقدم داشتن امور محتوایی بر هر فعالیت دیگر در حوزه فضای مجازی است.

همچنین در ترکیب این شورا ابعاد مختلف حوزه فضای مجازی شامل حوزه های زیرساختی، علم و فناوری، محتوایی، امنیتی، حقوقی و قضائی حضور دارند که این نشان از عزم ایران برای ورود مقتدرانه به فضای مجازی است که برنامه های لازم نیز برای آن دیده شده است.

انتهای پیام/
برچسب ها: پارلمان ، پژوهش ، مجازی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.