سرپرست موسسه اعتباری توسعه اظهار داشت: این موسسه برای تبدیل شدن به بانک ابتدا بايدسرمایه خود را از هزار 2 میلیارد ریال به 4 هزار میلیارد ریال افزایش دهد ودراين رابطه بايد موازين اجرايي اصل 44 قانون اساسي براي سهامداران رعایت شود.
به گفته وی، سرمایه موسسه ظرف یک تا دو ماه آینده به چهار هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.
ارجمندي گفت: علاوه بر افزایش سرمایه باید تعدادشعب موسسه نیز برای تبدیل به بانک افزایش یابد بر همین اساس توسعه فیزیکی شعب با توجه به افزایش سهم در بازار باید در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهارداشت: اميدواريم اين موسسه در سال 92 با تابلو بانک به فعالیت خود ادامه دهد.
خلیل ارجمندی با بیان آن که، موسسه توسعه در هیچ شرکت ساختمانی دارای سهام نیست تصريح کرد: با این وجود در زمینه سرمایه گذاری ها با مشکلی مواجه نیستیم.
وی در خصوص مشخصات موسسه توسعه پس از تبدیل شدن به بانک نیز گفت: پس از تبدیل شدن به بانک تلاش می شود تا با ارایه خدمات مطلوب و بر مبنای کارمزد فعالیت بانک را ارتقا دهیم.
سرپرست موسسه اعتباری توسعه با بیان آن که، در ایران بازار پول بزرگتر از سایر بازارها است، گفت: اصلاح بازارپول درمنجر به فعال شدن ساير بخشهاي اقتصادي كشورميشود، ضمن آن که در بازار پول تلاش می شود از طریق نرخ سود منابع جذب شود که این راهکار مناسبی برای این بازار نیست.
وی افزود: متاسفانه خدمات حرفه ای مالی در شبکه پولی کشور هم اکنون وجود ندارد، در حالی باید سوپر مارکت مالی در کشور تشکیل شود.
وی با اشاره به وجود مسایل حاشیه ای در بازار پول گفت: بانک مرکزی و به خصوص معاونت نظارت این بانک در ماه های گذشته گرفتار پاسخگویی به مسایل حاشیه ای بوده و این امر سبب شده تا دیگر فرصت فکر کردن برای افزایش ابزارهای نظارتی بازار پول کمتر شود.
خلیل ارجمندی با اشاره به هجمه های صورت گرفته به بانک مرکزی اضافه کرد: معاونت نظارتی بانک مرکزی در ماه های گذشته همواره درگیر پاسخ گویی به این مشکلات بوده است./عب