سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

پنج ماده غذایی که باید هر روز مصرف شود!

پرتقال،سبزیجات،غلات سبوس،ماست و گوجه فرنگی اپنج ماده غذایی هستند که باید در سبد خرید کالا روزانه خانواده ها باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج،
پرتقال (یا آب پرتقال): یک منبع سرشار از فولیک اسید، فیبر، آنتی اکسیدان، بتا کاروتن، ویتامین ث و ترکیبات ضد سرطانی فلاونوئید و کاروتنوئید.
سبزیجات دارای برگ تیره: سرشار از ترکیبات ضد سرطان، ویتامین ها و مواد معدنی. اسفناج، کلم و شلغم را امتحان کنید. این سبزی ها را به صورت خام یا آب پز مصرف کنید و در سالادها و یا به صورت تفت داده استفاده کنید.
غلات سبوس دار (یا منبعی که غنی از سبوس گندم باشد): مانع یبوست و عامل ضد سرطان موثر که از ایجاد پلیپ جلوگیری می کند و با کاهش فراورده های استروژنی،علیه سرطان سینه عمل می کند.
ماست (کم چرب و حاوی باکتری های موثر و مفید): با رساندن کلسیم به بدن از پوکی استخوان پیشگیری می کند، کارکرد ایمنی بدن را بالا می برد، با میکروب ها مبارزه می کند، خواص ضد سرطانی دارد و از عفونت های گلو ودهان جلوگیری می کند.
گوجه فرنگی: این گیاه خوش طعم سرشار از ویتامین ث و لیکوپن است. همچنین به کاهش خطر انواع سرطان از جمله سرطان های معده، دهان، مثانه، دهانه رحم، روده بزرگ و پروستات کمک می کند./ب
برچسب ها: ماده ، غذایی ، مصرف ، روزانه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.