سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

مهمترین دلیل مصرف زیاد نمک عادت کردن به طعم شور است

یک کارشناس تغذیه گفت: مهمترین دلیل مصرف زیاد نمک، عادت کردن افراد به طعم شور است که می توان به جای آن از آب لیموترش، سبزیهای تازه، آب نارنج، شوید و آویشن استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگار یاسوج فرشته بوستانی افزود: با کم کردن مقدار نمک مصرفی در طول زمان، فرد به طعم کم نمک در غذا عادت می کند.
وی با تاکید بر کاهش مقدار نمک افزودنی در هنگام تهیه و طبخ غذا، اظهار داشت: حداکثر مقدار توصیه شده برای مصرف نمک روزانه، پنج گرم است که این مقدار شامل نمک سفره و نمک موجود در مواد غذایی و تنقلات می شود.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: افراد مبتلا به فشارخون بالا، افراد بالای 25سال، به ویژه سنین بالای 65سال، مادران باردار و شیرده وافرادی که سابقه ابتلا به فشار خون بالا در فامیل دارند، باید بیش از سایرین مراقب مقدار نمکی مصرفی خود باشند.
بوستانی تصریح کرد: بهتراست افراد برچسب بسته بندی مواد غذایی را برای آگاهی از مقدار سدیم موجود در آن مطالعه کرده و انواع کم نمک را انتخاب کنند./س
برچسب ها: یاسوج ، نمک ، عادت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.