سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نپتون میهمان آسمان صبحگاهی می شود

از روز پنج شنبه سوم اسفند ماه به بعد سیاره نپتون آخرین سیاره منظومه شمسی به آسمان صبح سفر می کند.

علی ابراهیمی سراجی، کارشناس نجوم در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: سیاره نپتون آخرین سیاره منظومه شمسی است که با نام اورانوس نیز شناخته شده می باشد و به دلیل وجود گاز متان در اطراف آن رنگ سرخ جو را جذب کرده و رنگم آبی را از خود انعکاس می دهد.
 
وی افزود: ساختار اصلی نپتون گازی است و تقریبا 165 سال نوری طول می کشد یا یک دور خورشید را به صورت کامل دور بزند و تا کنون فقط توانسته 75 درصد مدار خود را طی کند.
 
ابراهیمی سراجی عنوان کرد: مقابله به حالتی می گویند که سیاره ای در مقابل خورشید قرار گرفته و به راحتی از دید ناظر زمینی قابل رویت باشد.
 
وی تاکید کرد: در یک خط مترو قرار گرفتن چند جرم فضایی به طوری که ناظران زمینی بتوانند آن را در آسمان رصد کنیم را مقابله می نامند.
 
ابراهیمی سراجی اظهار داشت: قطر سیاره نپتون 49 هزار و 100 کیلومتر است و هشتمین سیاره منظومه خورشیدی محسوب می شود که تا کنون 13 قمر در اطراف آن کشف کرده اند.
 
وی یادآور شد: ساعت 10:49 صبح روز پنج شنبه سوم اسفند ماه دورترین سیاره منظومه شمسی در مقابله قرار میگیرد که پس از این روز وارد آسمان صبحگاهی شد و در آنجا قابل رصد می باشد./ع2
برچسب ها: آسمان ، نپتون ، جرم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.