سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از سوي دانشجويان دانشگاه علوم و تحقيقات :

كسب مدال طلا در هفتمین فستیوال بین المللی آسیا در پکن

طرح بنیادی "شبیه سازی نانوحسگر زیستی به روش پتانسیومتری مبتنی بر پلیمرقالب ملکولی جهت تشخیص باکتری استافیلوکوکوس ارئوس" توسط اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ، مدال طلا و دیپلم افتخار کسب کرد .

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، فستیوال بین المللی اختراعات و طرح های نوین در نوامبرسال جاری(2012)در KUNSHAN کشورچین با حضور کشورهای روسیه ، فرانسه ، آلمان ، کره ، ارمنستان ، اکراین ، بوسینی و ده ها کشور دیگر برگزار شد و در زمینه صنایع غذائی ، طرح تحقیقاتی اساتید واحد علوم وتحقیقات تهران تحت عنوان "نانوبیوسنسور زیستی برای تشخیص سموم میکروبی مواد غذائی" به عنوان رتبه برتر در سال 2012 انتخاب و مدال طلا را اخذ کرد.

دکتر حامد اهری پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات به تز دکترای خود در این واحد دانشگاهی با عنوان "شبیه سازی نانوحسگر زیستی به روش پتانسیومتری مبتنی بر پلیمرقالب ملکولی جهت تشخیص باکتری استافیلوکوکوس ارئوس" اشاره کرد و گفت: این تز دکترای تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی تاکنون موفق به دریافت پذیرش از سه فستیوال بین المللی BIS 2012  لندن ، کره جنوبی و بخارست( رومانی) در سال جاری شد ولی به دلیل محدودیت های موجود تنها در یکی از سه فستیوال ثبت نام و موفق به اخذ رتبه برتر شده است .

این عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذائی واحد علوم و تحقیقات و مجری این طرح بنیادی گفت: تشخیص میکروبی سموم مواد غذائی بوسیله نانوبیوسنسور عنوان طرح مصوب دانشگاهی بوده که تحت نظارت و راهنمائی استاد پیشکسوت ، دکتر رضویلر مدیرگروه تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی واحد علوم و تحقیقات و با همکاری دکتر عباسعلی مطلبی رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران و دکتر بهروز اکبری رئیس آزمایشگاه آنالیز شیمیائی مواد غذائی آزمایشگاه های مرجع  وزارت بهداشت و دکترامیرعلی انوار عضوهیات علمی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات به انجام رسیده است .

دکتر اهری با بیان این مطلب که یکی از دلایل مزیت و برگزیده شدن این تحقیق در سه فستیوال بصورت همزمان، طراحی بر پایه نانو با هدف افزایش سرعت زمانی تشخیص جرم یا سم میکروب های مواد غذائی است، ادامه داد :

 موضوع مورد بحث و تحقیق در این تز دکتری که با همکاری اساتید نخبه و دانشمند کشور به نتیجه رسیده ،از مباحث به روز و قابل توجه مجامع پژوهشی و دانشگاه های سراسر جهان است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از این طرح پژوهشی دو مقاله  ISI ، 4 مقاله علمی پژوهشی، سه کنگره بین المللی و ملی استخراج شده است و  هم اکنون مراحل تصویب نهائی پروژه دیگری از این طرح طی می شود تا موفق به ثبت اتحادیه اروپا (PCT) شود .

این عضو هیات علمی دانشکده صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات افزود: از دلایل اصلی موفقیت این طرح در غالب سه پروژه بهره گیری از محضراساتید فرهیخته و ماندگار این عرصه همچون دکتر رضویلر استاد نمونه دانشگاه تهران و مدیر گروه تخصصی واحد علوم و تحقیقات ، دکتر اکبری ، دکتر مطلبی و دکترامیرعلی انوار رئیس پلی کلینیک تخصصی واحد علوم و تحقیقات است.

لازم به یادآوری است ، این طرح پژوهشی ، طرح مصوب مشترک اداره آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور و واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در سال 1390-1391 به اجرا درآمده است.

برچسب ها: مدال ، دانشگاه ، دانشجو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.