سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در آخرين نشست مشترک ضد انقلاب،فتنه و تروريستها چه گذشت؟

برگزاری نشست "انتخابات آزاد" به دعوت گروه "اتحاد برای دموکراسی" در شهر کلن آلمان، ابعاد تازه و تامل برانگيزي از اهداف ترویج این شعار در داخل و خارج از کشور را نشان می‌دهد.

مقدمه- به دنبال افتضاحات قبلي در همايش‌هاي ضد انقلاب که ماهيت واقعي گروهک‌هاي سلطنت‌طلب و منافق خارج‌نشين را آشکار کرد، تدابير امنيتي شديدي براي درز نکردن اخبار افتضاحات همايش اخير گروهک‌هاي ضد انقلاب برقرار شده است، به‌طوري که از نشست‌هاي اخير ضد انقلاب هيچ فيلمي به بيرون درز نمي‌كند.

به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران؛ در طول وقايع سال 88 و در 8 ماه فتنه‌‌اي که به جامعه تحميل شد، شاهد حضور همه طيف‌هاي ضد انقلاب در کف برخي از خيابان‌هاي تهران بوديم؛ از منافق و مشارکتي گرفته تا سلطنت‌طلب و مزدورهاي تروريستي که از مرزهاي بيروني ايران ماموريت گرفته بودند تا ناآرامي را تهران رقم بزنند.  

اما بصيرت مردم انقلابي ايران در نهم دي ماه 88 آبي بود بر روي خاکستر فتنه که به مردم ايران تحميل شده بود. در همان روزها که عوامل داخلي و خارجي فتنه شکست را در ظاهر پذيرفتند، از تلاش‌هاي فتنه‌گرانه خود دست برنداشتند. در طول سه سال بعد از فتنه کنفرانس‌ها، نشست‌ها و سمينارهاي ضد انقلابي بسياري برگزار شد تا در نهايت واژه‌اي به نام "انتخابات آزاد" در اتاق فکر فتنه شکل گرفت.

اما شعار انتخابات آزاد از کجا آمد؟

يکي از جمع‌هايي که مانور بسياري حول اسم رمز انتخابات آزاد انجام داد، گروهي به نام "اتحاد براي دموکراسي" است.

اين گروه که افراد آن را اعضاي گروهک منافقين، سلطنت‌طلب‌هاي وابسته به خانواده ورشکسته پهلوي و ضد انقلاب و تروريست‌ها تشکيل مي‌دهند، کنفرانس‌هاي ضد ايراني زيادي در طول سه سال گذشته برگزار کرده است. تیم برگزار کننده این نشست‌ها که در کارنامه خود سابقه برگزاری نشستهای مشابهی در استکهلم، بروکسل و پراگ را دارد به صراحت هدف از برگزاری چنین نشست‏‌هایی را بررسی جنبه‌‏های گوناگون "انتخابات آزاد" و تلاش برای تبدیل آن به گفتمان عمومی(!) عنوان کردهاند.


در ادامه سلسله نشست‌هاي اين گروهک ضد انقلاب، اعضاي آن اين بار در نشستي در شهر "کلن" آلمان دور هم گرد آمدند تا در راستاي فعاليت‌هاي ضد انقلابي خود، براي ايجاد اختلال در انتخابات رياست‌جمهوري آتي کشور برنامه‌ريزي کنند.

در اين نشست خرابکارانه که با محور موضوع ساختگي و فتنه‌انگيز "انتخابات آزاد" برگزار شده بود، برخی چهره‌های مطرح ضدانقلاب همچون "حسن شریعتمداری"، "شهریار آهی"، "جمشید طاهری‏‌پور"، "احمد پورمندی" و "اسفندیار طبری" به سخنرانی پرداختند.

حسن شريعتمداري ضد انقلاب خارج‌نشين ساکن آلمان يکي از افراد شرکت کننده در اين جلسه بود. وي که رابطه بسيار نزديکي با خاندان فروپاشيده پهلوي دارد واژه انتخابات به اصطلاح آزاد را به عنوان کليدواژه تحليل‌هاي بي‌اساس خود در اين نشست بيان کرده و حرف‌هاي دوستان تروريست و ضد انقلاب خود مبني بر انتخابات غير آزاد در کشور را به ميان آورد.

در حالي که حضور ميليوني مردم در راه‌پيمايي 22 بهمن امسال نشانه تجديد بيعت امت با رهبري و نظام جمهوري اسلامي ايران بود، شريعتمداري بدون در نظر گرفتن اين حماسه بزرگ، مشروعيت نظام را زير سوال برده و ادعا کرد که انتخابات بايد تحت نظر ناظران بين‌المللي انجام شود.

به اصطلاح اپوزوسيون نزديک به ربع پهلوي، در ادامه انگشت خود را به سمت قانون اساسي کشور نشانه رفنه و به اصلاح‌طلبان پيشنهاد داد که قانون اساسي را کنار گذاشته و قوانين بين‌المللي (قوانين مورد نظر آمريکا و رژيم صهيونيستي) را فصل‌الخطاب قرار دهند.

احمد پورمندي از حاميان اصلي فتنه و ضد انقلاب خارج‌نشين نيز در اين نشست ضد ايراني حضور داشت. وي نيز ادعاهاي ديگر دوستان ضد انقلاب خود را تکرار کرد، اما با اين تفاوت که به جاي واژه فتنه‌انگيز "انتخابات آزاد" از "رفراندوم" سخن به ميان آورده است. پورمندي در ادامه اعتراف مي‌کند که مردم ايران دل خوشي از اپوزوسيون داخل و خارج کشور ندارند و اين افراد بايد از راه وعده و وعيدهاي اقتصادي مردم را به سمت خود جلب کنند.


شهریار آهی، از عناصر كار چاق‌كن سلطنت‌طلب و مشاور ربع پهلوي که بنا بر گزارش هفته‌نامه آمریکایی نیویورکر، قبل از انقلاب واسط غیر رسمی کاخ سفید و دربار پهلوی بود، با طرح ادعاهاي ديگر و ساخت واژه‌هاي انتخاباتي در نشست ضدانقلاب در کلن سعي کرد از ديگر دوستان خود عقب نماند و از اصطلاحي به نام "دیالوگ ملی" استفاده کرد.

آهي از عناصر پشت صحنه كودتاي نوژه كه متهم به بالا كشيدن بخشي از بودجه اين كودتا مي‌باشد. اين ضد انقلاب سلطنت‌طلب در حالي که اپوزوسيون داخلي را شکست خورده مي‌داند، آن‌ها را به وحدت بيشتر فرا خواند.


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.