سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایلام/

تولید کنگر در آبدانان 40 درصد افزایش می یابد

مسوول اداره منابع طبیعی شهرستان آبدانان از افزایش 40 درصدی تولید کنگر در این شهرستان در مقایسه با ‏مدت مشابه سال گذشته خبر داد.‏

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  ايلام؛ یعقوب عزیزی با اعلام این خبر گفت: همه ساله در نیمه دوم بهمن کار ‏برداشت محصول طبیعی "کنگر" از عرصه های طبیعی و مزارع شهرستان آبدانان آغاز و تا پایان فروردین ‏سال بعد ادامه دارد.‏
وی افزود: بیش از 150 نفر از کارگران فصلی همه روزه با عزیمت به مناطق و تپه های اطراف شهر روزانه ‏بیش از دو تن کنگر مرغوب را تهیه و به بازار مصرف شهر آبدانان عرضه می کنند.‏
مسوول منابع طبیعی شهرستان آبدانان تاکید کرد: این محصول طبیعی اکنون با قیمت هر کیلوگرم 25 هزار ‏ریال به فروش می رسد.‏
عزیزی ادامه داد: با توجه به بارش مناسب و با پراکنش مطلوب نزولات آسمانی پیش بینی می شود که ‏برداشت کنگر امسال در شهرستان آبدانان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 40 درصد افزایش ‏یابد.‏
وی گفت:علاوه بر کارگران فصلی که از این طریق امرار معاش می کنند، همه روزه تعداد زیادی از ‏خانوارهای شهرستان آبدانان به عنوان تفرج و سرگرمی با عزیمت به اطراف شهر و مناطق مستعد به جمع ‏آوری کنگر اقدام می کنند.‏
مسوول اداره منابع طبیعی آبدانان اضافه کرد: با توجه به استعداد مناطق و عرصه های طبیعی این شهرستان ‏علاوه بر تامین نیازهای مردم منطقه، هر سال صدها تن کنگر توسط کارگران فصلی از این شهرستان به ‏مناطق و استان های دیگر کشور صادر می شود. ‏
کنگر، یکی از محصولات طبیعی و خودروی بهاری است که به شدت مورد علاقه و مصرف عامه مردم ‏استان ایلام و بخصوص شهرستان آبدانان است و علاوه بر خام خواری، همراه با روغن و پیاز و برنج و شیر و ‏آب پز نیز مورد مصرف مردم قرار میگیرد/س
برچسب ها: تولید ، کنگر ، آبدانان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.