عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: الگوی مصرفی موادی همچون سوسیس و کالباس باعث ایجاد اختلال در بحث بهداشتی و تغذیه ای می شود.
وی گفت: تولیدکنندگان مزیت سوسیس و کالباس را ارزان قیمت، قابل حمل بودن، پروتئین گوشتی تعریف کرده اند تا هر چه بیشتر مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گیرد.
ساعدی از لحاظ مشکلات بهداشتی سوسیس و کالباس اظهار داشت: به لحاظ این که در تهیه این محصولات از گوشت و قسمتهایی از بدن مرغ و گوسفند به خصوص دم پرندگان که حاوی مدفوع می باشد ممکن است آلودگیهایی را با خود داشته باشد.
وی اظهار داشت: به همین خاطر است که استفاده از سوسیس و کالباس در طولانی مدت توصیه مي شود.
ساعدی در پايان اظهار داشت: استفاده مکرر از سوسیس و کالباس باعث بیشتر شدن اکسیداتی در بدن می شود که از عدم تعادل مواد اکسیدان و مواد آنتی اکسیدان به وجود می آید که این مواد باعث استرس در انسان می شود.