سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

يافته‌هاي جديد در مورد گوجه فرنگي و تأثيرات آن بر سلامتي

گوجه فرنگي با داشتن مقادير بسيار زيادي از مواد مغذي و ويتامين‌ها اثرات مطلوبي بر سلامتي دارد.

به گزارش  گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌دا، به نقل از مجله اينترنتي Wise GEEK‌ نتايج بررسي‌هاي اخير نشان مي‌دهد: كه گوجه فرنگي ضمن داشتن مقادير بالايي از ويتامين‌هاي A  و C  كه مي‌توانند راديكال‌هاي آزاد خطرناك را خنثي كنند با داشتن مقادير زياد ويتامين K، پتاسيم، نياسين و ريبوفلاوين به كاهش كلسترول و فشارخون، حفظ سلامت استخوان‌ها و كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، سكته مغزي و سنگ‌هاي كليوي كمك مي‌كند.

اين گزارش مي‌افزايد: ريبوفلاوين موجود در گوجه فرنگي همچنين مي‌تواند شدت ميگرن و دفعات حمله آن را كاهش دهد بنابراين افراد مبتلا به ميگرن بايد گوجه فرنگي را به رژيم غذايي خود اضافه كنند.

نتايج حاصل از اين گزارش همچنين افزود: گوجه فرنگي مي‌تواند در كنترل سطح قند خون بيماران ديابتي مفيد باشد.

نتايج ديگر اين مطالعه حاكيست ليكوپن موجود در گوجه فرنگي يك مهاركننده قوي سرطان پروستات، روده بزرگ، معده، ريه، سينه و آندومتر است كه در اين ميان گوجه فرنگي‌هاي قرمزتر، مقادير ليكوپن و بتا كاروتن بيشتري دارند.

گفتني است اگر چه گوجه فرنگي‌هاي خام مزاياي بسيار زيادي براي سلامتي دارند اما گوجه فرنگي‌هاي پخته نيز تركيبات مفيدي را در غذاها منتشر مي‌كنند./ع2

برچسب ها: گوجه ، فرنگی ، سلامتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.