به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، کامبیز مهدیِزاده ظهر امروز در جلسه طرح ایمنسازی فلج اطفال در دو نوبت در خراسان جنوبی در ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: در حال حاضر خراسان جنوبی دارای چهار دانشگاه پزشکی و یک آموزشگاه فوریتهای پزشکی است.
افزایش خانههای پزشکی خراسان جنوبی به 303 خانه
وی افزود: خراسان جنوبی دارای هشت شبکه بهداشت و درمان و دو شبکه جدید التاسیس در شهرستانهای خوسف و زیرکوه است و هماکنون 71 مرکز پزشکی فعال با 9 مصوبه جدید به 80 مرکز افزایش میرسد و 281 خانه پزشکی فعال است که این تعداد به 303 خانه در آینده افزایش مییابد.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: این دانشگاه علوم پزشکی دارای 102 پزشک در مجموعه معاون پزشکی، 37 دندانپزشک و 316 کارشناس، 244 کاردان مامایی و 297 بهورز آماده ارائه خدمات به مردم است.
مهدیزاده در ارتباط با پزشک خانواده در ارتباط با زیرساختهای این دانشگاه افزود: در زمینه زیرساختهای سختافزاری و نرمافزایی اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است.
آنفولانزا و بیماریهای زنان مهمترین بیماریهای خراسان جنوبی در سالیان اخیر
وی با اشاره به بیماریهای شاخص استان بیان کرد: یکی از مهمترین بیماریهای استان طی سالهای گذشته بیماری آنفولانزا در سال 88 و بیماریهای زنان در سال گذشته بوده است.
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بیمه بیماریهای تب مالت که نرم آن در کشور 16 است، گفت: این شاخص در خراسان جنوبی 28 درصد است که نسبت به میانگین کشوری آمار پایینی است و میزان بروز سل در این استان 17.2 است.
مهدیزاده اظهار کرد: در ارتباط با واکسیناسیون در این استان پوشش صددرصدی داریم و از این لحاظ مشکلی نداریم و در واکسیناسیون در بعد زنجیره سرمایه مشکلی که وجود دارد این است که در هیچ کدام از شهرستانهای استان سیستم پشتیبان نداریم که خود ضعف و تهدید بزرگی محسوب میشود.
وی با اشاره به شاخص بهداشت محیط روستایی اذعان داشت: بهداشت محیط روستایی بیش از 96 درصد خانوادههای روستایی استان را شامل شده است.