سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

نحوه تاثیر ماهی درمانی بر بیماری های پوستی

هنگامی که بیماران مبتلا به پسوریازیس وارد این آب ها می شوند، ماهی ها به آنها نزدیک شده و شروع به مکیدن قسمت های بیمار پوست این افراد می کنند. برای سایر بیماری های پوستی هم همینطور عمل می کنند،پس از مکیدن، برخی از نقاط پوست این افراد خونریزی کمی می کند و فرد، قسمت زخمی را در معرض نور خورشید و آب قرار می دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، سلنیوم موجود در این آب ها، نقش مهمی در درمان این بیماری ها دارد. سلنیوم مهم ترین عنصر برای ترمیم زخم پوستی این بیماران می باشد. همچنین سلنیوم موجود در این آب ها، اثر محافظتی برای سلول هادر مقابل رادیکال های آزاد دارد.

اثرات مفید این نوع آب بر بیماری های گوارشی و بیماری های زنان دیده شده است.

بیماران مبتلا به اختلالات عصبی و روماتیسمی با غوطه ور ساختن بدن خود در داخل این آب ها، از میزان ناراحتی هایشان کاسته می شود.

مکیدن پوست توسط ماهی ها باعث ایجاد احساس خوبی در بیمار می شود، احساسی مثل سوزن سوزن شدن و ماساژ خفیف پوست. این کار اغلب توسط ماهی های جوان تر که نیاز بیشتری به مواد غذایی دارند و قدرت مکیدن آنها بیشتر است، انجام می گیرد. این نوع مکیدن علاوه بر خاصیت درمانی،اثرات روانی مناسبی بر روی بیماران دارد.

علاوه بر بیماران، افراد سالم هم از این چشمه ها استفاده می کنند. پوست افراد سالم هنگام برخورد با این ماهی ها، بازسازی می شود، به عبارت دیگر این ماهی ها بخش های مرده و کراتینه پوست را مصرف می کنند.

در طی یک تحقیق، 67 بیمار مبتلا به پسوریازیس را به مدت سه هفته، روزانهبه مدت 2 ساعت در حمام آب گرمی قرار دادند که حدود 250 تا 400 عدد از این ماهی ها داشت.

بعد از حمام به مدت 3 تا 5 دقیقه این افراد را در معرض اشعه ماورای بنفش قرار دادند. پس از گذشت سه هفته، 72 درصد از شرکت کنندگان، کاهش علایم بیماری پسوریازیس را نشان دادند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.