سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر کارگروه علوم و فناوری های نوین شورای عالی مطرح کرد

سامانه دیپلوتک آماده دریافت طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه نخبگان مقیم خارج از کشور

دبیر کارگروه علوم و فناوری‌های نوین شورای عالی با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های ایرانیان مقیم خارج از کشور، از آمادگی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و کارگروه متبوعش برای دریافت طرح‌ها و ایده‌های نخبگان ایرانی مقیم خارج خبر داد.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران، دکتر حسین سالار آملی با تشریح فعالیتها و دستاوردهای کارگروه علوم و فناوری های نوین از زمان آغاز به کار آن در سال 88، گفت: خوشبختانه در این مدت اقدامات و فعالیت های مثبتی در راستای جذب پتانسیل های علمی ایرانیان خارج از کشور صورت گرفته است.

دبیر کارگروه علوم و فناوری‌های نوین شورای عالی گفت: تلاش شده از ظرفیت‌های علمی و آکادمیک ایرانیان خارج از کشور استفاده شود و با توجه به کسب و کار موفق بسیاری از ایرانیان مقیم، بر آنیم که از توان کار آفرینان و فعالانی که در شرکت‌های دانش بنیان اشتغال دارند، نیز بهره‌گیری نماییم.

معاون امور بین‌الملل و انتقال فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: حضور ایرانیان و نخبگان ایرانی مقیم خارج روند توسعه علمی و فناوری کشور را شتاب خواهد بخشید. البته ما نگاه تک لایه به ایرانیان خارج از کشور نداریم و هدف ما حمایت و ارتباط پویا با  تمام ایرانیانی است که در خارج از کشور به فعالیتهای علمی-پژوهشی، نوآوری، تجاری سازی مشغولند.

سالار آملی با اشاره به راه اندازی سامانه فناوری دیپلماسی ((DIPLOTECH معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان نهاد فرادستگاهی در توسعه علم و فناوری کشور، سامانه دیپلوتک را به دو زبان فارسی و انگلیسی به نشانی http://diplotech.isti.ir  و با هدف استفاده از ظرفیت های دیپلماسی در جهت توسعه علم و فناوری طراحی کرده است.

وی با اشاره به نقش مهم ایرانیان مقیم خارج در روند توسعه علم و فناوری در کشور، افزود: بسترسازی برای هدایت سرمایه‌های هموطنان مقیم خارج و انتقال فناوری به داخل کشور از جمله اهداف ایجاد این سامانه است.در این سامانه آخرین اخبار علمی، فناوری و نوآوری ایران در اختیار ایرانیان مقیم خارج از کشور قرار می گیرد و هموطنان می توانند طرح های گوناگون خود را در حوزه های مختلف از طریق این سامانه ارائه نمایند.

سالار آملی با اشاره به نقش کارگروه متبوعش در فرآیند برگزاری جشنواره جوان برتر ایرانی مقیم خارج از کشور – جشنواره حضرت علی اکبر (ع) - گفت: خوشبختانه کارگروه علوم و فناوریهای نوین شورای عالی در سال جاری نقش موثری در روند برگزاری این جشنواره و بررسی صلاحیت علمی متقاضیان ایفا کرد. تعداد کثیری از ایرانیان خارج از کشور در جشنواره ثبت نام کردند که پس از انجام بررسی‌های مختلف و ارزش‌گذاری سوابق علمی و تخصصی متقاضیان، برگزیدگان نهایی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.


معاون امور بین‌الملل و انتقال فناوری‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به برگزاری جشنواره ملی نو آوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی از سوی معاونت علمي و فن‌آوري رياست جمهوري و حضور فعال 31 کشور در این جشنواره، بیان کرد: خوشبختانه با توجه به بین‌المللی شدن این جشنواره، امسال شاهد رشد قابل توجهی در روند برگزاری جشنواره از لحاظ کمی و کیفی بودیم.

سالار آملی تصریح کرد: امسال بنیاد علمی نخبگان توانست آئین نامه‌هایی را برای اجرای هرچه بهتر این جشنواره اجرایی نماید. امیدواریم در سال 92 با همت و پشتیبانی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر این جشنواره در حوزه ایرانیان خارج از کشور باشیم.

وی با ابراز امیدواری درخصوص برنامه‌های سال آتی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور در ارتباط با ایرانیان مقیم خارج گفت: نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور می‌توانند با حمایت بنیاد ملی نخبگان، ضمن آشنایی با دستاوردهای علمی کشورمان، اندوخته‌های خود را به داخل کشور منتقل نمایند.

دبیر کارگروه علوم و فناوری‌های نوین شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور گفت: هموطنان مقیم خارج از کشور گنجینه‌ها و سرمایه‌های علمی و اجتماعی جمهوری اسلامی در خارج از مرزها هستند و امتیازات و برتری‌های ویژه ایرانیان را به جهانیان نشان می‌دهند.

سالار آملی با تاکید بر ضرورت دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز پنجم در عرصه‌های علم و  فناوری خاطر نشان کرد: در فرایند توسعه علم و فناوری که در برنامه سند چشم انداز و برنامه پنجم بر آن تاکید شده است، نیاز به دانش، توانایی و سرمایه‌گذاری کارآفرینان داریم و در این راستا جذب اندیشه‌ها و پتانسیل‌های ایرانیان خارج از کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون امور بین‌الملل و انتقال فناوری معاونت علمي و فن آوري رياست جمهوري با اشاره به ضرورت ایجاد بسترهای نوین برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های هموطنان مقیم خارج از کشور با همکاری شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور گفت: طرح‌هاي كلان فناوری ملي بخش مغفول افتاده در جامعه علمي ما بوده است. ما برای نیل به پيشرفت، نيازمند طرح‌ها و ایده‌هاي بزرگ در عرصه علوم و فناوری هستيم که در این راستا برنامه‌ریزی برای استفاده از ایده‌های خلاقانه ایرانیان مقیم خارج از کشور اهمیت بسزایی دارد.


انتهاي پيام/
برچسب ها: شورای ، عالی ، ایرانیان ، خارج ، کشور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.