سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

تشکیل نهاد دهیاری از اقدامات اساسی دولت در زمینه توسعه روستاها است

استاندار مرکزی گفت: تشکیل نهاد دهیاری و واگذاری مدیریت روستائی به این نهاد نوپا یکی از اقدامات اساسی دولت درزمینه توسعه روستاها است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک علی اکبر شعبانی فرد در آیین تجلیل از خادمین روستائی شهرستان شازند افزود: با ایجاد دهیاریها، خلاء مدیریت روستاها رفع شده است.

وی، با بیان اینکه در حال حاضر 601 روستای استان مرکزی دارای دهیاری است، اضافه کرد:در زمان طاغوت اوج محرومیت و بی عدالتی در سطح روستاها آشکار و هویدا بود و مردم روستاهای کشور از حداقل امکانات رفاهی و آموزشی برخوردار نبودند اما به برکت انقلاب اسلامی توازن منطقه ای و عدالت درسطح روستاها ایجاد شده و بخش مهمی از محرومیتها رفع شده است.

استاندار اظهار کرد: کل اعتبارات روستائی در سطح استان مرکزی در سال جاری 450 میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: احداث 313 ساختمان دهیاری، 62 مورد خرید خودرو و تجهیزات لجستیکی، ساخت 72 باب غسالخانه، احداث 12 ایستگاه آتش نشانی، اجرای 600 هزار متر جدول گذاری و دو میلیون و 400 مترمربع آسفالت از اقدامات انجام شده در سطح روستاهای استان مرکزی است./س

برچسب ها: دهیاری ، روستا ، اراک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.