سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

بهترین آجیل در ایام عید تخم کدو است

در ایام عید بهتر است به جای مصرف انواع آجیل‌های پر کالری از تخم کدو استفاده شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،

آجیل جزو مواد غذایی پر ارزش در ایام عید به شمار می‌آید چنانچه گردو جزو موادی است که دارای اسید چرب امگا3 است و پسته و فندق جزو موادی که دارای اسید چرپ امگا 6 است.

به طور کلی هر گرم آجیل 5 یا 6 کیلو کالری انرژی دارد چنانچه 100 گرم مغز پسته 600 کیلو کالری داشته و معادل یک پرس غذا محسوب می‌شود و به طور کلی افرادی که آجیل می‌خورند کمتر غذا مصرف می‌کنند.

بهترین آجیل در ایام عید، تخم کدوی ریز است که اگر در حد یک استکان خورده شود اشکالی ندارد.

تخمه کدو؛ همچنین برای سالمندان مناسب است./س

برچسب ها: آجیل ، عید ، تخم کدو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.