به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ وسایل برقی منزل مانند قهوهساز، گجتهای الکترونیکی از جمله تلفن همراه، تبلت یا رایانه قطار، ایستگاههای رادیویی، خطوط انتقال برق و حتی موجودات زنده از جمله مهمترین منابع میدان مغناطیسی در محیط زندگی انسان محسوب میشوند.
به گزارش ایسنا، «دنیس زیگل» دانشجوی هنر دانشگاه برمن، دستگاه کوچکی طراحی کرده است که با استفاده از میدان های مغناطیسی اطراف برای شارژ باتری قلمی (سایز AA)استفاده می کند.
دستگاه برداشت الکترومغناطیسی (Electromagnetic Harvester) با وجود اندازه ظاهری کوچک، از قدرت مناسبی برای دریافت انرژی از محیط و شارژ باتری برخوردار است.
زمانی که فرد در نزدیکی یک میدان مغناطیسی مناسب قرار گیرد، لامپ LED قرمز رنگ دستگاه به نشانه آغاز شارژ شدن باتریها روشن میشود.
دو مدل مختلف از دستگاه برداشت الکترومغناطیسی طراحی شده است که در مدل اول از فرکانس کمتر از 100 هرتز (مانند دستگاههای معمولی) و در مدل دوم از فرکانسهای بالاتر از 100 هرتز (مانند بلوتوث، شبکههای رادیویی یا WLAN) استفاده میکند.
دستگاه برداشت الکترومغناطیسی هنوز قادر به تولید انرژی کافی برای شارژ تلفن همراه نیست، اما یک وسیله کاربردی در هنگام سفر یا شرایط اضطراری محسوب میشود.
دستگاه برداشت الکترومغناطیسی برای شارژ باتری از انرژی محیط
استفاده از میدان مغناطیسی گجت های اطراف برای شارژ باتری
استفاده از میدان مغناطیسی رایانه قطار برای شارژ باتری