سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قزوين/

مردم دیگر توان هزینه های درمان را ندارند/ حداقل درآمد پزشک؛ 9 میلیون

سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:سال قبل 40 هزار میلیارد تومان در بخش دارو و درمان در کشور هزینه شد که 25 هزار میلیارد تومان آن را مردم پرداخت کردند که این هزینه ها دیگر از سوی مردم قادر به تامین نیست.


  به گزارش گروه استانها با شگاه خبرنگا ران : محمد حسین طریقت با بیان اهمیت اجرای طرح پزشک خانواده گفت: هزینه های درمانی در کشور بسیار سرسام آور و زیاد است که اگر طرح پزشک خانواده 17 سال قبل اجرا می شد می توانستیم از حیف و میل بیت المال و هزینه های اضافی در بخش درمانی کشور جلوگیری می شد.
وی افزود: در سال قبل 40 هزار میلیارد تومان در بخش دارو و درمان در کشور هزینه شد که 25 هزار میلیارد تومان آن را مردم تقبل و پرداخت کردند که این هزینه ها با مشکلات مالی که در شرایط کنونی اقتصادی با آن مواجه هستیم دیگر از سوی مردم قادر به تامین نیست.
 
50 هزار میلیارد تومان هزینه دارویی درسال 91
 
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: امسال نیز50 هزار میلیارد تومان در بخش دارو و درمان هزینه شد که بیماران حدود 30 هزار میلیارد تومان آن را پرداخت کردند در حالی که این هزینه ها می توانست در پیشگیری از بیماریها و ارتقاء سلامت مردم مصرف شود.
 
طریقت منفرد در خصوص نیازهای دارویی و تجهیزاتی مورد نیاز کشور گفت: امسال حدود دو هزار و 500 میلیون دلار پیش بینی می شود در بخش تامین دارو و تجهیزات پزشکی نیاز باشد که حدود یک هزار و800 میلیون دلار آن پرداخت شده و بقیه در آینده تامین خواهد شد.
 
     
وی در خصوص پرداخت سهمیه بخش درمان از اجرای هدفمندی یارانه ها افزود: چون در سیستم بودجه بندی برای بهداشت و درمان در کشور ردیف هایی قرار داده شده شاید تعیین سهم مقدور نباشد اما سهم 10 درصد از یارانه ها قرار بود کمک اعتبارات کشور باشد که تاکنون دو هزار میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
 
طریقت منفرد درزمینه افزایش هزینه های بیمارستانها یادآورشد: علت بالا رفتن هزینه بیمارستانها این است که از کارآیی لازم
برخوردار نیستند و چون کمیت کار آنها ناکافی است به همان نسبت هزینه آنها بالاست و چناچه کیفیت و کمیت خدمات بیمارستانی بالا برود درآمدهای آنها جوابگوی هزینه های آنها خواهد بود.
 
وی ضرورت اجرای طرح پزشک خانواده را مدتذکر شد و گفت: این طرح از دهه های گذشته در کشورهای پیشرفته اجرا شده و ما نیز مصمم به اجرای آن هستیم هر چند برخی مخالفت و مقاومت می کنند که منطقی نیست.
 
این مسئول گفت: طرح پزشک خانواده با قدرت در کشور اجرایی خواهد شد و اجازه نخواهیم داد عده ای از بازار بیمه ای دفاع کنند و مردم زیر بار هزینه های بی مورد و اضافی بروند.
 
حداقل درآمد پزشک عمومی 9 میلیون تومان
 
طریقت منفرد بیان کرد: در طرح پزشک خانواده برای هر پزشک دو هزار و 500 تا حداکثر سه هزار بیمار تحت پوشش پیش بینی شده که میانگین درآمد پزشکان عمومی 9 میلیون تومان بر اساس استاندارد خواهد بود که هر سال افزایش خواهد یافت.
 
    
 
وی اظهارداشت: 80 درصد سرانه درمان هر ماه توسط بیمه پرداخت خواهد شد و 20 درصد آن تا سه ماه بعد پس از پایش پرداخت می شود و 25 درصد پاداش هم برای کسانی که در دارو درمان صرفه جویی کنند پیش بینی شده و پزشکان از نظر تامین منابع مالی نگرانی نخواهند داشت.
 
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در ارتباط با سلامت و به منظور بازنگری و تحول نظام سلامت در مناطق شهری جهت پاسخگویی به نیازهای بهداشتی درمانی جامعه، برنامه پزشک خانواده شهری با همکاری نزدیک مسئولین مربوطه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سراسر کشور اجرا می شود.
 
وی افزود: استقرار پزشک خانواده شهری بعنوان یک استراتژی مهم نظام سلامت کشور برای برون رفت از مشکلات و چالشهای عدیده ای است که هم اکنون گریبانگیر موسسات بهداشتی درمانی کشور است.
 
    
 
طریقت منفرد هدف از اجرای برنامه پزشک خانواده شهری را چیدمان خاص واحدهای تامین کننده خدمات سلامت اعلام کرد و گفت: بهره مندی یکسان کلیه افراد جامعه از سرانه سلامت و اجراء اصل عدالت در سلامت، حذف پرداخت هزینه های اضافی توسط مردم به نظام سلامت، انجام معاینات دوره ای و پیگیری وضعیت سلامت افراد جامعه توسط پزشکان خانواده و ثبت سوابق بیماری، دسترسی سریع و آسان و شبانه روزی مردم به خدمات سطح اول نظام سلامت، بهبود و ارتقاء نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی و پاسخگویی به نیازهای جدید مردم از مزایای اجرای طرح پزشک خانواده است.
 
این مسئول تصریح کرد: در برنامه پزشک خانواده شهری هر فرد باید دارای پرونده سلامت الکترونیک باشد که اطلاعات اولیه این پرونده از طریق پرسشگری خانوار در سالجاری توسط پرسشگران سلامت با مراجعه به درب منازل جمع آوری می شود و اطلاعات تکمیلی این پرونده توسط پزشک منتخب خانوار پس از ویزیت پایه ثبت خواهد شد و پس از هر ویزیت خلاصه اقدامات درمانی هر فرد در پرونده الکترونیک سلامت وی درج می شود.
 
به گفته طریقت منفرد تکمیل پرونده سلامت الکترونیک و انجام ویزیت پایه برای تک تک افراد تحت پوشش بعنوان زیربنای برنامه پزشک خانواده محسوب می شود.
 
وی اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح ملی زمینه ارتقاء سلامت بهداشتی و درمانی مردم کشور با کمترین هزینه ممکن شود.

برچسب ها: هزینه ، درمان ، پزشک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۶ بهمن ۱۳۹۱
کی اعضای پزشک خانواده استخدام می شوند