به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،احمد غریب به میزان آسیبپذیری اجتماعی در سطح شهرستان بویراحمد اشاره کرد و گفت: آسیب هیچگاه در جامعهای به صفر نمیرسد و اورژانس اجتماعی تنها میتواند در صورت ارائه گزارشات واصله اقدامات لازم به منظور پیشگیری و جلوگیری از برخی این معضلات را داشته باشد.
رئیس اورژانس اجتماعی شهرستان بویراحمد نقش و حضور یک تنه اورژانس اجتماعی در کاهش آسیبها را ناچیز و به نوعی بیاثر عنوان کرد و گفت: آسیبهای اجتماعی به راحتی قابل کاهش و ریشه کنی نبوده از این رو میطلبد دستگاههای اجرایی در کاهش این معضل به میدان عمل آیند و اقدامات لازم را اعمال کنند.
وی در ادامه به امرار معاش برخی زنان از راه مشاغل دست فروشی اشاره کرد و ابراز داشت: در صورتی که دستورالعملهای اجرایی سازمان اجازه وارد شدن و رسیدگی به امور این افراد را دهد، این مرکز آمادگی همکاری با جامعه هدف را دارد و حمایتها و خدمات در حد توان را ارائه میدهد.
غریب متذکر شد: دستگاههای حمایتی باید این افراد را شناسایی و خدمات مورد نیاز و در حد توان در اختیار آنها قرار دهند تا از میزان مشکلات و معضلات موجود در سطح جامعه کاسته شود.
این مسئول اذعان کرد: دستگاهها و نهادهای اجرایی به منظور بازتوانی و توانمندسازی خانوادههای ایرانی اقدامات لازم را اعمال کنند چرا که رها شدن زنان و کار کردن آنها در چنین شرایطی با فرهنگ اصیل ایرانی همخوانی ندارد.
رئیس اورژانس اجتماعی شهرستان بویراحمد خاطرنشان کرد: به منظور ساماندهی و توجه بیشتر به این قشر از جامعه ضرورت تشکیل کارگروه ویژه این افراد بیش از پیش احساس میشود که توجه به این امر نیازمند همت و همراهی مسئولان ارشد استانی و متولیان امر است.
غریب یادآور شد: متولیان ساماندهی امور بانوان و به خصوص زنان شاغل دستفروش باید دغدغه چنین کار و برنامهای را داشته باشند و دیگر دستگاههای اجرایی و متولی را وارد عرصه کنند تا از میزان مشکلات افراد کاسته شود و هم اینکه شهری عاری از معضلات اجتماعی داشته باشیم.
وی از میزان آمادگی اورژانس اجتماعی در صورت تشکیل کارگروه ویژه این افراد خبر داد و گفت: در صورتی که وظیفهای در این کارگروه به این نهاد محول شود، آمادگی کامل برای رفع مشکلات جامعه هدف را دارد.