وی در خصوص اهمیت برگزاری این کنگره گفت: در شرایط حاضر تلفن همراه به یکی از ابزارهای مورد استفاده به صورت فردی و اجتماعی در زندگی انسان ها تبدیل شده که می تواند به عنوان وسیله ای مهم جزو نیازهای ضروری زندگی افراد تلقی شود، بنابراین پرداختن به این مهم یکی از ملزومات جامعه ایران است.
دبیر کنگره موبایل با اشاره به اینکه همراه شدن با فناوری های نوین یکی از ویژگی های جامعه ایرانی است،افزود: برهمین اساس نیاز برگزاری چنین رویدادی با مشارکت همه جانبه متخصصان ،کارشناسان و بازیگران حوزه تلفن همراه کاملا احساس می شود.
وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری همه فعالان حوزه فناوری همراه در برگزاری کنگره موبایل سبب شد تا نهادی مانند دانشگاه متولی اجرای این رویداد شود،ادامه داد: بر همین اساس مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف با برقراری ارتباط با اغلب سازمان ها و نهادها نقش یک نهاد برقرار کننده ارتباط و پشتیبان را در برگزاری این رویداد ایفا می کند.
وی با بیان اینکه تلفن همراه به کاربردی ترین وسیله ارتباطی تبدیل شده به شکلی که در دور افتاده ترین نقاط دنیا، مردم با این وسیله آشنا هستند و آن را در اختیار دارند، اظهار داشت: این قابلیت، تلفن همراه را به یک رسانه تبدیل کرده که در شرایط حاضر نقشی فراتر از آنچه که برایش پیش بینی می شد ایفا کرده است.
پهلوان زاده با اشاره به اینکه با پیاده سازی نسل سه و چهار، کارایی این وسیله نسبت به گذشته چندین برابر می شود،اذعان داشت: علاوه بر قابلیت های مخابراتی، ارتقاء گوشی تلفن همراه و تعریف نرم افزارهای جدید با قابلیت های گوناگون سبب می شود نگاه ویژه ای به این وسیله ارتباطی داشته باشیم.
وی با اشاره به جمعیت جوان کشور و ظرفیت بالا در طراحی نرم افزار در حوزه تلفن همراه،خاطرنشان ساخت : کنگره موبایل فرصتی است که بتوانیم توانمندی خود را در این عرصه به دنیا نشان دهیم و در حوزه نرم افزاری در سطح بین المللی به رقابت جهانی بپردازیم.
دبیرکنگره موبایل با اشاره به اینکه مرکز مطالعات تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف با این رویکرد، از سه سال گذشته در حوزه موبایل ورود کرده، ادامه داد: در دو سال نخست، اولین و دومین کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ایران و نخستین جشنواره نوآوریهای تلفن همراه برگزار شد و در سال جاری نیز این رویدادها در درون کنگره موبایل ایران برگزار میشوند.
وی با تاکید بر اینکه کنگره موبایل بزرگترین رویداد درحوزه تلفن همراه کشورمان است، تصریح کرد: در این رویداد علاوه بر حضور متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و اپراتورها و شرکت های فعال در این صنعت، عموم مردم و قشر جوان ایده پرداز نیز می توانند در جشنواره شرکت کنند و علاوه بر ارایه ایده های خود و خلاقیت های فردی، از این رویداد بزرگ بهره های لازم را کسب کنند.
دبیر کنگره موبایل ایران گفت: این رویداد همه مباحث مرتبط با حوزه تلفن همراه از جمله مباحث علمی، تخصصی، تجاری و کلیه موضوعات مربوط به فرهنگ سازی، ترویج فرهنگ نوآوری در حوزه خدمات محتوایی و ارزش افزوده را پوشش می دهد.
وی با بیان اینکه کنگره موبایل امسال در 4 بخش مجزا فعالیت خواهد کرد، گفت: بخش مقالات یکی از فعالیت های علمی و تخصصی این دوره از کنگره موبایل است، همچنین برگزاری بخش جشنواره و مسابقات با هدف ایجاد شور و شوق و ترویج فرهنگ خود باوری و نوآوری در قشر جوان و عامه مردم از دیگر فعالیت های کلیدی کنگره موبایل است.
وی برگزاری همایش های علمی، نشست های تخصصی در بخش های مختلف خدمات ارزش افزوده، خدمات مالی و پرداخت، خدمات دولت همراه و همایش مربوط به محتوا و نرم افزار را از دیگر بخش های کنگره امسال دانست و افزود: برگزاری نمایشگاه با حضور اپراتورهای تلفن همراه، شرکت های تولید کننده گوشی تلفن همراه، شرکت های نرم افزاری، شرکت های تولید کننده محتوا و برخی از بانک ها از دیگر بخش های فعالیت کنگره موبایل است.
پهلوان زاده معتقد است که با برنامه ریزی صورت گرفته، در مجموع می توان نتیجه گرفت که همه بازیگران صنعت موبایل در این رویداد حضور دارند و از آن حمایت می کنند.
وی با اشاره به اینکه متولیان کنگره سعی کرده اند که نهادهای قانون گذار همچون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، شورای عالی فضای مجازی و برخی دیگر از نهادهای دولتی را درگیر این رویداد کنند، گفت: این نهادها نیز به شکل های مختلف مشارکت وحمایت های خود را نشان داده اند.
پهلوان زاده تاکید کرد: هر چقدر استقبال از کنگره بیشتر باشد و مخاطب بیشتری جذب کند در سال آینده برگزاری کنگره با انگیزه بیشتری صورت خواهد گرفت
.
دبیر کنگره موبایل ایران با اشاره به اینکه رسانه ها و مطبوعات نقش پر رنگی در برگزاری و رونق این کنگره دارند، افزود: اطلاع رسانی در این راستا منجر می شود که مردم از برگزاری چنین رویداری مطلع شوند و به شکل های مختلف از جمله ثبت نام در همایش ها و یا بازدید از نمایشگاه از آخرین دستاوردهای ملی و بین المللی فناوری همراه مطلع شده و از مزایای علمی و فناوری مطرح در این رویداد بهره مند شوند.
وی با اشاره به فرهنگ غنی و پربار ایرانی گفت: فعالان در حوزه نرم افزاری می توانند با بهره گرفتن از فرهنگ غنی ایرانی، امکان ارایه محتوای بومی مناسب را در بستر ارتباطی و روی تلفن همراه کاربران فراهم کنند.
وی با بیان اینکه کنگره موبایل ایران پتانسیل تبدیل شدن به بزرگترین رویداد موبایل خاورمیانه و شمال افریقا را دارد؛ گفت: به عنوان برگزار کننده نیاز به حمایت همه جانبه داریم تا بتوانیم این رویداد را در سال های آینده با کیفیت بالاتری برگزار کنیم بر همین اساس از همه کسانی که به برگزاری کنگره موبایل اعتقاد دارند درخواست داریم تا ما را در این مسیر یاری کنند.
لازم به ذکر است، کنگره موبایل ایران به منظور معرفی آخرین دستاوردهای علمی و فناوری این حوزه در کشور 29 بهمن لغایت 2 اسفند ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود./ع2